GTX 750 Ti sistem Metro Exodus kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Janpardayan

Kilopat
Daha fazla  
Ryzen 5 1600 AF.
GTX 750 Ti.
8 GB DDR 4 3000MHz RAM.
240GB SSD 160GB HDD.
300W PSU.
Sistem bu monitörüm 1080P internetten baktıgımda 1080P ayarlarda 30 40 FPS arasında gidip geldiğini gördüm ama kullanılan sistemdeki işlemci benimkine göre daha düşük bir işlemciydi sizce FPS farkı olur mu ilk 2 oyununu rahat oyanaybileceğimi biliyorum Low ayarda 900P ye çeksem 60 FPS alabilir miyim sizce.
Not metro serisini baştan sona deneyimlemek istiyorum çevremde çok övgü ile bahsetti arkadaşlarım.

En kötü ihtimal 720P akarsın, ama bir ayarda akıcı oynarsın yani, tavsiyem 750 Ti biraz OC etmeniz güzel OC olan bir GPU ve pek güç tüketmez.

Cevap için teşekkürler PSU biraz eski o yüzden elimde kalmasından korkuyorum 720P de 60 FPS alabilir miyim öyle çok Ultra ayar takıntım yok hikayeyi anlıyayım yeter.

İlk 2 oyunu oynamış biri olarak takip ediyorum konuyu. Aynı karta sahibiz, ben de Epic'ten 30 TL civarına almayı düşünüyorum. Hikayeli oyunlarda 30 FPS pek umrumda değil açıkçası ama hangi ayarlarda kaç FPS alınabileceğini merak ediyorum. İnternette istediğim gibi sonuçlar bulamadım çünkü.

Cevap için teşekkürler PSU biraz eski o yüzden elimde kalmasından korkuyorum 720P de 60 FPS alabilir miyim öyle çok Ultra ayar takıntım yok hikayeyi anlıyayım yeter.
olabilir belki 720p low grafiklerde
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk 2 oyunu oynamış biri olarak takip ediyorum konuyu. Aynı karta sahibiz, ben de Epic'ten 30 TL civarına almayı düşünüyorum. Hikayeli oyunlarda 30 FPS pek umrumda değil açıkçası ama hangi ayarlarda kaç FPS alınabileceğini merak ediyorum. İnternette istediğim gibi sonuçlar bulamadım çünkü.

Benim arkadaşım hediye etti bütün seriyi zaten pek oyunum kalmamıştı 😃 isterseniz ben bir deneyeyim eğer iyi sonuçlar alırsam size de yazarım boşuna almayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı