EfecoX Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 İşlemci = i5 3450 Ekran kartı = GTX 750 Ti RAM = 12 GB Anakart kötü, SSD, kasa ve güç kaynağım iyi. Sıra sıra yükseltmek istiyorum sıkıntı çıkmayacak şekilde. İlk nereden başlamalıyım? Teşekkürler.
İşlemci = i5 3450 Ekran kartı = GTX 750 Ti RAM = 12 GB Anakart kötü, SSD, kasa ve güç kaynağım iyi. Sıra sıra yükseltmek istiyorum sıkıntı çıkmayacak şekilde. İlk nereden başlamalıyım? Teşekkürler.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.334 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #2 Bence sistemi komple satıp en baştan dizin ya da hazır sistem alın. Çünkü en basitinden işlemci değiştirmek demek anakart ve RAM değiştirmek demek.
Bence sistemi komple satıp en baştan dizin ya da hazır sistem alın. Çünkü en basitinden işlemci değiştirmek demek anakart ve RAM değiştirmek demek.
whywouldnot Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2025 #3 Önce anakart ve işlemcini yükselt ardından o anakarta uygun RAM al en son ekran kartını yükselt sisteminde en elde tutulur parça GTX 750 Ti.
Önce anakart ve işlemcini yükselt ardından o anakarta uygun RAM al en son ekran kartını yükselt sisteminde en elde tutulur parça GTX 750 Ti.
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.663 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 1 Şubat 2025 #4 EfecoX dedi: İşlemci = i5 3450 Ekran kartı = GTX 750 Ti RAM = 12 GB Anakart kötü, SSD, kasa ve güç kaynağım iyi. Sıra sıra yükseltmek istiyorum sıkıntı çıkmayacak şekilde. İlk nereden başlamalıyım? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Anakart ve işlemcinizi yükseltin. Yeni bir RAM alın. Daha sonra ekran kartı yükseltirsiniz.
EfecoX dedi: İşlemci = i5 3450 Ekran kartı = GTX 750 Ti RAM = 12 GB Anakart kötü, SSD, kasa ve güç kaynağım iyi. Sıra sıra yükseltmek istiyorum sıkıntı çıkmayacak şekilde. İlk nereden başlamalıyım? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Anakart ve işlemcinizi yükseltin. Yeni bir RAM alın. Daha sonra ekran kartı yükseltirsiniz.
EfecoX Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #5 Aytemiz dedi: Bence sistemi komple satıp en baştan dizin ya da hazır sistem alın. Çünkü en basitinden işlemci değiştirmek demek anakart ve RAM değiştirmek demek. Genişletmek için tıkla... Güzel bir sisteme gerek yok sadece yavaştan yükseltmek istiyorum. Ve o kadar parayı asla toplayamam maalesef.
Aytemiz dedi: Bence sistemi komple satıp en baştan dizin ya da hazır sistem alın. Çünkü en basitinden işlemci değiştirmek demek anakart ve RAM değiştirmek demek. Genişletmek için tıkla... Güzel bir sisteme gerek yok sadece yavaştan yükseltmek istiyorum. Ve o kadar parayı asla toplayamam maalesef.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.519 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #6 Bütçeniz nedir?