Merdokombo Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar PC'mi söyleyeyim direkt. Intel H55. Xeon X3440. GTX 750 Ti. 450W PSU. 4 GB RAM DDR3. Bu PC'nin ne kadar ömrü vardır diye merak ediyorum. Yardımcı olabilir misiniz? (Not: İşlemci ve ekran kartı 2. eldir.)
Arkadaşlar PC'mi söyleyeyim direkt. Intel H55. Xeon X3440. GTX 750 Ti. 450W PSU. 4 GB RAM DDR3. Bu PC'nin ne kadar ömrü vardır diye merak ediyorum. Yardımcı olabilir misiniz? (Not: İşlemci ve ekran kartı 2. eldir.)
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.943 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #2 Merdokombo dedi: Arkadaşlar PC'mi söyleyeyim direkt. Intel h55. Xeon X3440. GTX 750 Ti. 450W PSU. 4 GB RAM DDR3. Bu PC'nin ne kadar ömrü vardır diye merak ediyorum. Yardımcı olabilir misiniz? (Not: İşlemci ve ekran kartı 2. eldir.) Genişletmek için tıkla... Aslında ömrü bitmiş bile diyebiliriz. Ne için kullandığınıza bağlı sadece YouTube Twitch izlenir.
Merdokombo dedi: Arkadaşlar PC'mi söyleyeyim direkt. Intel h55. Xeon X3440. GTX 750 Ti. 450W PSU. 4 GB RAM DDR3. Bu PC'nin ne kadar ömrü vardır diye merak ediyorum. Yardımcı olabilir misiniz? (Not: İşlemci ve ekran kartı 2. eldir.) Genişletmek için tıkla... Aslında ömrü bitmiş bile diyebiliriz. Ne için kullandığınıza bağlı sadece YouTube Twitch izlenir.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 18 Aralık 2020 #3 Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız bir süre daha üzmez.
delialioglu Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 706 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #4 Çok gitmez 2-3 yıl belki en iyi ihtimalle.
Merdokombo Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #5 NoobEller dedi: Aslında ömrü bitmiş bile diyebiliriz. Ne için kullandığınıza bağlı sadece YouTube Twitch izlenir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani tam anlamadım işlemci çok yorulmamış ve ekran kartı mining için kullanılmamış nasıl anlayabildiniz ki.
NoobEller dedi: Aslında ömrü bitmiş bile diyebiliriz. Ne için kullandığınıza bağlı sadece YouTube Twitch izlenir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani tam anlamadım işlemci çok yorulmamış ve ekran kartı mining için kullanılmamış nasıl anlayabildiniz ki.
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.943 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #6 Merdokombo dedi: Nasıl yani tam anlamadım işlemci çok yorulmamış ve ekran kartı mining için kullanılmamış nasıl anlayabildiniz ki. Genişletmek için tıkla... O şekilde demedim. Yani bu sistemi kullanabilirsiniz. Ben günümüz şartlarına göre konuştum arkadaşlar yanlış anlamış.
Merdokombo dedi: Nasıl yani tam anlamadım işlemci çok yorulmamış ve ekran kartı mining için kullanılmamış nasıl anlayabildiniz ki. Genişletmek için tıkla... O şekilde demedim. Yani bu sistemi kullanabilirsiniz. Ben günümüz şartlarına göre konuştum arkadaşlar yanlış anlamış.
Merdokombo Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #7 delialioglu dedi: Çok gitmez 2-3 yıl belki en iyi ihtimalle. Genişletmek için tıkla... RAM yükseltsem ömrü uzarmı diye merak ediyorum aslında.
delialioglu dedi: Çok gitmez 2-3 yıl belki en iyi ihtimalle. Genişletmek için tıkla... RAM yükseltsem ömrü uzarmı diye merak ediyorum aslında.
Van Der Linde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 2.014 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6700xt Ryzen 5 5600 3x8 Corsair Vengeance RGB Pro Gigabyte B550 Gaming X V2 Zalman N5 MF Corsair VS550 (Turuncu etiket) bomba 1TB Kioxia Exceria G2 250GB Samsung 870 Evo 2x 1TB WD10EZEX Cinsiyet Erkek Meslek theeroticbarber çalışanı 18 Aralık 2020 #8 Çoğu yeni çıkan AAA oyunları 720P Low'da oynatıyor ama ömrü doldu. Hafif oyunlar içinse yeterlidir.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.846 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 18 Aralık 2020 #9 Merdokombo dedi: Nasıl yani tam anlamadım işlemci çok yorulmamış ve ekran kartı mining için kullanılmamış nasıl anlayabildiniz ki. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamadıysam çok yüklü performans isteyen oyunlar ya da yeni nesil oyunlar için uygun değil demek istedi
Merdokombo dedi: Nasıl yani tam anlamadım işlemci çok yorulmamış ve ekran kartı mining için kullanılmamış nasıl anlayabildiniz ki. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamadıysam çok yüklü performans isteyen oyunlar ya da yeni nesil oyunlar için uygun değil demek istedi
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.943 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #10 Gordrhain dedi: Yanlış anlamadıysam çok yüklü performans isteyen oyunlar ya da yeni nesil oyunlar için uygun değil demek istedi Genişletmek için tıkla... Tam da böyle demek istedim.
Gordrhain dedi: Yanlış anlamadıysam çok yüklü performans isteyen oyunlar ya da yeni nesil oyunlar için uygun değil demek istedi Genişletmek için tıkla... Tam da böyle demek istedim.