Merdokombo Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #11 NoobEller dedi: O şekilde demedim. Yani bu sistemi kullanabilirsiniz. Ben günümüz şartlarına göre konuştum arkadaşlar yanlış anlamış. Genişletmek için tıkla... ha anladım oyniyacağım oyunlar bf 1 doom 2016 gibi olcak
NoobEller dedi: O şekilde demedim. Yani bu sistemi kullanabilirsiniz. Ben günümüz şartlarına göre konuştum arkadaşlar yanlış anlamış. Genişletmek için tıkla... ha anladım oyniyacağım oyunlar bf 1 doom 2016 gibi olcak
gerıltofriviyaa Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop Ryzen 9 8945HS RTX 4070 Laptop GPU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2020 #12 Sistem sağlığını soruyorsanız iyi kullandığınız sürece 10 yıl bile götürür ancak donanım açısından artık ölü bir sistem. Yeni çıkan hiçbir oyunu açmadığı gibi 2 yıl sonra rekabetçi oyunlarda da zorlanmaya başlar.
Sistem sağlığını soruyorsanız iyi kullandığınız sürece 10 yıl bile götürür ancak donanım açısından artık ölü bir sistem. Yeni çıkan hiçbir oyunu açmadığı gibi 2 yıl sonra rekabetçi oyunlarda da zorlanmaya başlar.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 18 Aralık 2020 #13 Ne için? İnternet, film için rahat 6 yılı var RAM takviyesi yaparsan tabi.
Merdokombo Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #14 NoobEller dedi: Tam da böyle demek istedim. . Genişletmek için tıkla... Bir an korktum
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #15 Merdokombo dedi: Bir an korktum Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok.
delialioglu Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #16 Merdokombo dedi: RAM yükseltsem ömrü uzarmı diye merak ediyorum aslında. Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM çok yetersiz günümüz için 8 alt limit olmalı bence ama 8 yaparsan ve çift kanal olursa 4 sene bile olabilir.
Merdokombo dedi: RAM yükseltsem ömrü uzarmı diye merak ediyorum aslında. Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM çok yetersiz günümüz için 8 alt limit olmalı bence ama 8 yaparsan ve çift kanal olursa 4 sene bile olabilir.
Merdokombo Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #17 NoobEller dedi: Sıkıntı yok. . Genişletmek için tıkla... Kanka şimdi dediğim sistemi 8 GB RAM yaparsam BF 1 veya Doom 2016 veya Witcher3 gibi oyunları kaldırır mı ayrıca ömrü ne kadar olur direk bunu sorayım
NoobEller dedi: Sıkıntı yok. . Genişletmek için tıkla... Kanka şimdi dediğim sistemi 8 GB RAM yaparsam BF 1 veya Doom 2016 veya Witcher3 gibi oyunları kaldırır mı ayrıca ömrü ne kadar olur direk bunu sorayım
delialioglu Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #18 Merdokombo dedi: Kanka şimdi dediğim sistemi 8 GB RAM yaparsam BF 1 veya Doom 2016 veya Witcher3 gibi oyunları kaldırır mı ayrıca ömrü ne kadar olur direk bunu sorayım Genişletmek için tıkla... Low'da ve 720p'de oynatır bro.
Merdokombo dedi: Kanka şimdi dediğim sistemi 8 GB RAM yaparsam BF 1 veya Doom 2016 veya Witcher3 gibi oyunları kaldırır mı ayrıca ömrü ne kadar olur direk bunu sorayım Genişletmek için tıkla... Low'da ve 720p'de oynatır bro.
Merdokombo Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #19 delialioglu dedi: Low'da ve 720P'de oynatır bro. Genişletmek için tıkla... Sağ ol kanka Valorant veya AC Origins'de kaç gider CS:GO zaten yüksekdir.
delialioglu dedi: Low'da ve 720P'de oynatır bro. Genişletmek için tıkla... Sağ ol kanka Valorant veya AC Origins'de kaç gider CS:GO zaten yüksekdir.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 18 Aralık 2020 #20 Grafiği yüksek hikaye oyunları dışında çoğu oyunu düşük ayarlarda oynatabilecek bir bilgisayar. Tabi o sisteme Win 8 kurmak daha mantıklı bence. Merdokombo dedi: Kanka şimdi dediğim sistemi 8 GB RAM yaparsam BF 1 veya Doom 2016 veya Witcher3 gibi oyunları kaldırır mı ayrıca ömrü ne kadar olur direk bunu sorayım Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimlerine bakacak olursak işlemci yüzünden kaldırmaz muhtemelen. BF 1 için minimum i5-6600K işlemci yazılmış. Merdokombo dedi: Sağ ol kanka Valorant veya AC Origins'de kaç gider CS:GO zaten yüksekdir. Genişletmek için tıkla... 60 FPS çok rahat oynatır Valorant ama AC Origins hakkında bilgim yok. Youtube üzerinden videolarını izleyebilirsiniz.
Grafiği yüksek hikaye oyunları dışında çoğu oyunu düşük ayarlarda oynatabilecek bir bilgisayar. Tabi o sisteme Win 8 kurmak daha mantıklı bence. Merdokombo dedi: Kanka şimdi dediğim sistemi 8 GB RAM yaparsam BF 1 veya Doom 2016 veya Witcher3 gibi oyunları kaldırır mı ayrıca ömrü ne kadar olur direk bunu sorayım Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimlerine bakacak olursak işlemci yüzünden kaldırmaz muhtemelen. BF 1 için minimum i5-6600K işlemci yazılmış. Merdokombo dedi: Sağ ol kanka Valorant veya AC Origins'de kaç gider CS:GO zaten yüksekdir. Genişletmek için tıkla... 60 FPS çok rahat oynatır Valorant ama AC Origins hakkında bilgim yok. Youtube üzerinden videolarını izleyebilirsiniz.