GTX 750 Ti sistem oyunlarda takılıyor

Saul Odenkirk

Hectopat
Yer
Kattegat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda oyunlarda gözle görülür takılmalar yaşama başladım. Sorunun RAM'imden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ancak emin olmadan bir şeyler yapmak istemedim. Önceden takılmalar çokça oluyordu, 240 GB totalinde bir SSD aldım sorun düzelmişti. Ancak son zamanlarda bilgisayarın yavaşlığını iyice hissetmeye başladım. Sorun hangi parçadan kaynaklıdır sizce?
  • GTX 750 Ti 2 GB
  • i5 4460
  • DDR3 8 GB RAM
  • Dahua C800A SSD 240 GB
  • Toshiba 1 TB HDD
  • 600W bir güç kaynağı
Anakartım OEM olarak geçiyor, pek araştırmadan aldım, o zamanlar ilgim yoktu sistem olaylarıyla alakalı bilinçsiz bir şekilde heyecandan almıştım. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık 16 GB RAM kullanmak ideal.
Ekran kartı tarih oldu artık benim gözümde. Emekli etmek lazım. En azından 16 GB RAM, bir de işlemciyi darboğaza sokmayacak en güçlü ekran kartlarından birisini takmak hoş olurdu. Tabii bütçe varsa.
SSD'nin ne idüğü belirsiz, adı yok sanı yok. SSD veya HDD olabilir.
RAM'lerde bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü mavi ekran kaçınılmaz olurdu. Belirtmediğine göre mavi ekran hataları da yok.
Belki de basit bir virüs kaptı bilgisayar, sistemi yoruyor.
HDTune ile SSD ve HDD'yi Quick Scan kapalı olmak şartıyla, Error Scan yap, sonuçları paylaş. Health sekmelerini de eksiksiz paylaş.
Kaspersky yükle, bir virüs taraması yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…