GTX 750 Ti sistem Windows ekranında kapanıyor

Daha fazla  
Sistemim şöyle;

FX 4100.
GTX 750 Ti.
450W PSU.
8 GB 1600MHz RAM.
240GB Kingfast SSD.
Windows 10.

Boot menüsüyle açabiliyorum, sadece açtıktan sonra Windows ekranında kapanıyor ya da açıldıktan sonra ön girişlerinde sıkıntı olmuyor ama arka USB girişlerine takınca kapanıyor. Ethernet girişi de kapatıyor. Boot menüsüyle açtıktan sonra klavyeyi çıkartıyorum ve açıldıktan sonra takıyorum klavye fareyi, yoksa açılmadan Windows ekranında kapanıyor. Ben sıkıntının ya PSU ya da anakartın USB girişlerinden oldugunu düşünüyorum. Bir de şunu da eklemek istiyorum, FX 4100 stock hızı 3.6 GHz fakat CPU-Z programından bakıyorum 3.3 GHz gösteriyor.

Anakart modeline nereden bakabilirim anakart üzerinde yazıyor mu?

2 gün açılmıştı sonra açılmamıştı dün açtıgımda açılmıştı şimdi tekrar açılmamaya başladı. Dediğim gibi Windows ekranında kapanıyor. Reset tuşunun üstünde kırmızı bir şey yanıp sönüyor. Fanın yanı oluyor. Bir de tızz gibi ses geliyor. Herhalde fanın oradan. Fanda sıkıntı varsa ne sıkıntısı olabilir ve ne yapmalıyım?
Yardım edebilecek yok mu?
Sorunu çözdüm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı