K Koray_ Hectopat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #11 Berkay Sirkecioğlu dedi: @suhakazan bence sen tekrar okumalısın , almış olsa neden uyumluluk sorunu çıkar mı diye sorsun @Koray_ CS:GO ve LOL oynuyacaksa o oyunlar için iyi bir kart ama Division olsun Doom olsun vb gibi oyunlar için pek de iyi bir kart değil Genişletmek için tıkla... peki komple sistem olarak ıyı bir sistemmı ve uyumluluk problemi cıkar mı ?
Berkay Sirkecioğlu dedi: @suhakazan bence sen tekrar okumalısın , almış olsa neden uyumluluk sorunu çıkar mı diye sorsun @Koray_ CS:GO ve LOL oynuyacaksa o oyunlar için iyi bir kart ama Division olsun Doom olsun vb gibi oyunlar için pek de iyi bir kart değil Genişletmek için tıkla... peki komple sistem olarak ıyı bir sistemmı ve uyumluluk problemi cıkar mı ?
suhakazan Kilopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #12 Berkay Sirkecioğlu dedi: @suhakazan bence sen tekrar okumalısın , almış olsa neden uyumluluk sorunu çıkar mı diye sorsun @Koray_ CS:GO ve LOL oynuyacaksa o oyunlar için iyi bir kart ama Division olsun Doom olsun vb gibi oyunlar için pek de iyi bir kart değil Genişletmek için tıkla... Yazdığımı tekrar okumanız yararınıza olacaktır... Koray_ dedi: peki komple sistem olarak ıyı bir sistemmı ve uyumluluk problemi cıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz fakat en azından GTX 750 yerine R7 370 4GB almalısnız.
Berkay Sirkecioğlu dedi: @suhakazan bence sen tekrar okumalısın , almış olsa neden uyumluluk sorunu çıkar mı diye sorsun @Koray_ CS:GO ve LOL oynuyacaksa o oyunlar için iyi bir kart ama Division olsun Doom olsun vb gibi oyunlar için pek de iyi bir kart değil Genişletmek için tıkla... Yazdığımı tekrar okumanız yararınıza olacaktır... Koray_ dedi: peki komple sistem olarak ıyı bir sistemmı ve uyumluluk problemi cıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz fakat en azından GTX 750 yerine R7 370 4GB almalısnız.
B Berkay Sirkecioğlu Megapat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #13 Bir sorun çıkmaz ama size tavsiyem kasayı ayrı PSU ayrı alın. PSU alırken de 80+ olmasına dikkat edin. eğer üstüne biraz daha para eklerim dersen arkadaşın dediği gibi RX 480 bekle derim.
Bir sorun çıkmaz ama size tavsiyem kasayı ayrı PSU ayrı alın. PSU alırken de 80+ olmasına dikkat edin. eğer üstüne biraz daha para eklerim dersen arkadaşın dediği gibi RX 480 bekle derim.
BlackeagLee Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 901 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #14 @suhakazan kardeşim bana mesaj atabilr misin birşey sorucam
K Koray_ Hectopat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #15 suhakazan dedi: Yazdığımı tekrar okumanız yararınıza olacaktır... Çıkmaz fakat en azından GTX 750 yerine R7 370 4GB almalısnız. Genişletmek için tıkla... eger gtx 750 ti yerıne r7 370 4 gb alırsam 1500 tl fıyatını cok aşar mı
suhakazan dedi: Yazdığımı tekrar okumanız yararınıza olacaktır... Çıkmaz fakat en azından GTX 750 yerine R7 370 4GB almalısnız. Genişletmek için tıkla... eger gtx 750 ti yerıne r7 370 4 gb alırsam 1500 tl fıyatını cok aşar mı
suhakazan Kilopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #16 BlackeagLee dedi: @suhakazan kardeşim bana mesaj atabilr misin birşey sorucam Genişletmek için tıkla... Nasıl mesaj atacağım sitede böyle bir şey yok. Koray_ dedi: eger gtx 750 ti yerıne r7 370 4 gb alırsam 1500 tl fıyatını cok aşar mı Genişletmek için tıkla... Hayır, aşmaz.
BlackeagLee dedi: @suhakazan kardeşim bana mesaj atabilr misin birşey sorucam Genişletmek için tıkla... Nasıl mesaj atacağım sitede böyle bir şey yok. Koray_ dedi: eger gtx 750 ti yerıne r7 370 4 gb alırsam 1500 tl fıyatını cok aşar mı Genişletmek için tıkla... Hayır, aşmaz.
BlackeagLee Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 901 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #17 @suhakazan facebook falan var mı kardeşim acil ya pc toplucam birşeyler danışıcam anlıyorsun bu işten
@suhakazan facebook falan var mı kardeşim acil ya pc toplucam birşeyler danışıcam anlıyorsun bu işten
suhakazan Kilopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #18 Süha Kazan Facebook' tan ekleyebilirsin.
BlackeagLee Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 901 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #19 @suhakazan resim falan nasıl @suhakazan veya link at bana
suhakazan Kilopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #20 BlackeagLee dedi: @suhakazan resim falan nasıl @suhakazan veya link at bana Genişletmek için tıkla... Facebook
BlackeagLee dedi: @suhakazan resim falan nasıl @suhakazan veya link at bana Genişletmek için tıkla... Facebook