GTX 750 Ti Sistem

Lerasen

Decapat
750 Ti sistem toplar mısınız? Klavye, mouse, kulaklık dahilinde bütçem 2500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinerji Value-MR-APU Ryzen 3 2200G 8GB 1TB APU. 750 ti a benzer performans gösterir. Sonrasında ekran kartı alıp takabilirsin.
Ekran kartını göremedim ama bir sıkıntı olur mu? Genellikle LoL,CSGO vs. Oyunlar oynayacağım
RX Vega 8 ile GTX 750 Ti arasında yaklaşık %30 fark var. Benzer performansı vereceğini zannetmiyorum ama daha geleceğe dönük.
Baktığıma göre GT 1030 daha fazla performans veriyor sanırım.

Ekran kartını göremedim ama bir sıkıntı olur mu? Genellikle LoL csgo vs. Oyunlar oynayacağım
Apu sistemlerde harici ekran kartı yoktur. İşlemcinin dahili ekran kartı vardır. Ancak Intel ile kıyasladığımızda çok daha güçlüdür. Ryzen Apuları GTX 750 Ti kadar güçlü olmasa da GT 1030 ile eşdeğer güçte. Bahsettiğin oyunları çok rahat oynarsın.

Bu sistem hoşuma gitti alabilirim belki ama sizin öneceğiniz farklı bir sistem var mı bu fiyat civarında?

Tabiki aynı performansı vermez. Ben sadece lafın gelişi söyledim. ileriye de yatırım içinde ideal olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…