Çözüldü GTX 750 Ti sistemde AC Valhalla açılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dvre

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Kamu
Epic Games'ten AC Valhalla'yı indirimli olarak satın aldım. Ancak sistem DX12 hatası (DX11 sürücüyü kullandım yarım saat bekledim ancak yanıt vermedi) vererek açmıyor. İndirme yapması için bilgisayarı açık bırakmıştım o sırada da Epic Games oyunu oynamış gibi algıladığından (6 saat oynanmış olarak gözüküyor) oyunu iade edemedim. Aşağıda belirtmiş olduğum sistemle bu oyunu açma imkanım olabilir mi?

Sistem:
-MSI H81m-Plus anakart.
-Intel 4460 işlemci.
-ASUS GTX 750 Ti ekran kartı.
- 16 GB DDR3 RAM.
-1 TB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
750 Tİ tam olarak DirectX 12 desteklemiyor. Bu sebeple tam destek isteyen oyunları acmayabilir.

Çözüm
Dediğim gibi hocam. Tam olarak DirectX 12 isteyen oyunları acmayabilir. Çünkü tam olarak DirectX 12 desteklemiyor.

Elimizde patladı oyun artık GeForce NOW'da indirim vs yakalarsak öyle oynayacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimizde patladı oyun artık GeForce NOW'da indirim vs yakalarsak öyle oynayacağız.
Üzülmenize gerek yok. Sonuçta alınmış. Bu işin ilerisi de var. Gayet beğenilen bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…