enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.914 Çözümler 2 28 Aralık 2020 #11 Murat Can Güzel dedi: Söylediklerini yaptım hocam 60 - 70 fps arasında şuan Genişletmek için tıkla... Git gide düzeliyor anlaşılan . Dostum maalesef aklıma daha fazla bir şey gelmiyor. Forumdaki diğer arkadaşlar yardımcı olabilirler.
Murat Can Güzel dedi: Söylediklerini yaptım hocam 60 - 70 fps arasında şuan Genişletmek için tıkla... Git gide düzeliyor anlaşılan . Dostum maalesef aklıma daha fazla bir şey gelmiyor. Forumdaki diğer arkadaşlar yardımcı olabilirler.
Murat Can Güzel Megapat Katılım 21 Mart 2015 Mesajlar 425 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #12 enesgirgin5151 dedi: Git gide düzeliyor anlaşılan . Dostum maalesef aklıma daha fazla bir şey gelmiyor. Forumdaki diğer arkadaşlar yardımcı olabilirler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Hocam bakalım yardımcı olabilirlerse çok sevinirim Arkadaşlar fps sorunum hala devam etmekte yardımcı olabilirseniz sevinirim Son düzenleme: 29 Aralık 2020
enesgirgin5151 dedi: Git gide düzeliyor anlaşılan . Dostum maalesef aklıma daha fazla bir şey gelmiyor. Forumdaki diğer arkadaşlar yardımcı olabilirler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Hocam bakalım yardımcı olabilirlerse çok sevinirim Arkadaşlar fps sorunum hala devam etmekte yardımcı olabilirseniz sevinirim