GTX 750 Ti sistemde takılma ve donmalar

GuneyA

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle. Yaklaşık 4 gün önce bilgisayarımı tüm dosyalardan arındırmak için bir USB bellek ile format attım. Genellikle bilgisayarda sadece günümüzdeki çoğu bilgisayarın optimize edebildiği oyunları oynuyorum ve formattan önce kesinlikle kasma veya donma yaşamıyordum fakat format attıktan sonra yine kasma yaşamıyorum. Ama sorun şu ki bilgisayar takılıyor, ekran donuyor ve 1 2 saniye sonra tekrar geliyor. Bu kesinlikle bir kasma değil ve bunu şuradan anlıyorum, bilgisayar donduğu zaman hangi tuşa basmışken donuyorsa sanki kendini kilitlemişçesine donukken de sanki hala o tuşa basıyormuşum gibi ekranıma yansıtmasa da arka planda o tuşa kendiliğinden basıyor ve bende bunu ekran tekrar aktifleştiğinde anlıyorum. Tekrar format atmayı denedin mi diyecekler için. 2. kez format attım, durum hala aynı.
Sistem bilgilerimi çok bilmesem de bildiğim kadarı ile şöyle;
- NVIDIA GeForce GTX 750 Ti.
- 8 GB RAM.
- 240 GB SSD (yalnızca SSD kullanıyorum)
- H110 anakart.
- i-5 6600
Ve sistemim Turbox bir sistem. Tüm sürücülerim de günceldir.
Dediğim gibi yalnızca formattan sonra oluşan bir sorun, yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Adata SU630 240,0 GB ama dediğim gibi kablolarıyla bir alakası olamaz çünkü format attıktan sonra bu duruma geldi. (SSD'nin sağlık durumu %100 durumdadır)
Siz yine de çıkarıp takın, zaman zaman gevşeyebiliyor kablolar.

SSD'niz kronik sorunlu, yazılımla ilgili bir şey olsaydı format attığınızda çözülürdü, ben SSD'den kaynaklı bir problem yaşadığınızı düşünüyorum.

Merhabalar öncelikle. Yaklaşık 4 gün önce bilgisayarımı tüm dosyalardan arındırmak için bir USB bellek ile format attım. Genellikle bilgisayarda sadece günümüzdeki çoğu bilgisayarın optimize edebildiği oyunları oynuyorum ve formattan önce kesinlikle kasma veya donma yaşamıyordum fakat format attıktan sonra yine kasma yaşamıyorum. Ama sorun şu ki bilgisayar takılıyor, ekran donuyor ve 1 2 saniye sonra tekrar geliyor. Bu kesinlikle bir kasma değil ve bunu şuradan anlıyorum, bilgisayar donduğu zaman hangi tuşa basmışken donuyorsa sanki kendini kilitlemişçesine donukken de sanki hala o tuşa basıyormuşum gibi ekranıma yansıtmasa da arka planda o tuşa kendiliğinden basıyor ve bende bunu ekran tekrar aktifleştiğinde anlıyorum. Tekrar format atmayı denedin mi diyecekler için. 2. kez format attım, durum hala aynı.
Sistem bilgilerimi çok bilmesem de bildiğim kadarı ile şöyle;
- NVIDIA GeForce GTX 750 Ti.
- 8 GB RAM.
- 240 GB SSD (yalnızca SSD kullanıyorum)
- H110 anakart.
- i-5 6600
Ve sistemim Turbox bir sistem. Tüm sürücülerim de günceldir.
Dediğim gibi yalnızca formattan sonra oluşan bir sorun, yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Ben kuzenimin bilgisayarına format attım. Aynı sorunu o da yaşıyor büyük ihtimal driver ile bir sıkıntınız var , yada SSD . Başka hiçbir şey gelmiyor aklıma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00