A advan920 Picopat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #11 Şebnem Ferah dedi: PSU yeterli, sorun RAM kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... En iyisi bir bilgisayarcıya götüreyim teşekkürler.
Şebnem Ferah dedi: PSU yeterli, sorun RAM kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... En iyisi bir bilgisayarcıya götüreyim teşekkürler.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.063 Çözümler 201 Yer Mersin 21 Aralık 2023 #12 Ekran kartını farklı bir yerde test etme imkanın var mı? Ben sorunun PSU'da olduğunu düşünmüyorum. GTX 750Ti'ın güç tüketimi oldukça düşük. RAM'leri dediğim şekilde denedin mi?
Ekran kartını farklı bir yerde test etme imkanın var mı? Ben sorunun PSU'da olduğunu düşünmüyorum. GTX 750Ti'ın güç tüketimi oldukça düşük. RAM'leri dediğim şekilde denedin mi?
A advan920 Picopat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #13 Caner Uncu dedi: Ekran kartını farklı bir yerde test etme imkanın var mı? Ben sorunun PSU'da olduğunu düşünmüyorum. GTX 750 Ti'ın güç tüketimi oldukça düşük. RAM'leri dediğim şekilde denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim ama hala DRAM ışığı yanıp sönüyor.
Caner Uncu dedi: Ekran kartını farklı bir yerde test etme imkanın var mı? Ben sorunun PSU'da olduğunu düşünmüyorum. GTX 750 Ti'ın güç tüketimi oldukça düşük. RAM'leri dediğim şekilde denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim ama hala DRAM ışığı yanıp sönüyor.