Öbür anakartta Wi-Fi desteği bulunmakta buyüzden onu önerdim bazıları kasadan dışarı çıkan antenden rahatsız oluyor. Ve senin attığın kartta alınabilir.
Hepinize vakit ayırıp bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum. Sizlerin yorumlarından yola çıkarak
RAM: XPG Hunter 8 GB 3200 MHz
İşlemci: İnter Core i3-10100F
Anakart: ASUS B560M
Alıyorum oyun performansı olarak iyi olur değil mi? Ha bu arada birkaç ay sonra tavsiyenize uyarak ekran kartını da geliştireceğim.
Hepinize vakit ayırıp bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum. Sizlerin yorumlarından yola çıkarak
RAM: XPG Hunter 8 GB 3200 MHz
Anakart: ASUS B560M
Alıyorum oyun performansı olarak iyi olur değil mi? Ha bu arada birkaç ay sonra tavsiyenize uyarak ekran kartını da geliştireceğim.
Hepinize vakit ayırıp bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum. Sizlerin yorumlarından yola çıkarak.
RAM: XPG hunter 8 GB 3200 MHz.
Anakart: ASUS B560M.
İş görür fakat 750 Ti ile sistemi fazla zorlayan oyunlarda düşük FPS alabilirsiniz. Cyberpunk tarzı yüksek sistem isteyen oyunlar oynamayacaksanız iş görür.
İş görür fakat 750 Ti ile sistemi fazla zorlayan oyunlarda düşük FPS alabilirsiniz. Cyberpunk tarzı yüksek sistem isteyen oyunlar oynamayacaksanız iş görür.