Öncelikle herkese merhaba, arkadaşlar. Casper'in 2012 yılında çıkarttığı hazır sistem kasalardan birine sahibim. Bu kasayı ufak ufak yenilemeye başladım fakat hangi işlemciyi alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sistemim:
O sisteme yatırım yapmak mantıklı değil, satıp yeni bir kasa dizmek daha mantıklı geldi bana. Fakat illa da kullanacaksanız i5 3470 veya i7 3770 olabilir.
O sisteme yatırım yapmak mantıklı değil, satıp yeni bir kasa dizmek daha mantıklı geldi bana. Fakat illa da kullanacaksanız i5 3470 veya i7 3770 olabilir.
Ne anlatıyorsun? Arkadaş tavsiye istemiş ben de onun için daha mantıklı bulduğum bir tavsiye verdim, sonra da işlemci önerisi yaptım. "O sistem kullanılmaz, at çöpe" demedim ki? Yenilemeye başladığını belirtmiş, ben de o platform için ölü yatırım olur dedim. Laf olsun diye yorum yapmayın burda.
Arkadaş tavsiye istemiş ben de onun için daha mantıklı bulduğum bir tavsiye verdim, sonra da işlemci önerisi yaptım. "O sistem kullanılmaz, at çöpe" demedim ki? Yenilemeye başladığını belirtmiş, ben de o platform için ölü yatırım olur dedim.