GTX 750 Ti sisteme kasa önerisi

Makaleler
2
Kasam neredeyse 5-6 yıllık. Artık değişme vakti geldi. Çok güçlü bir sistemim yok, lakin bana yeten bir sistemim var. Bundan 6-7 ay önce, yine kasa değişmek gibi planlar yapıyordum. Onun yerine, kasa boyama olayını araştırıp, boyamaya karar verdim. İyi halt ettim. Öyle kolay değilmiş o işler. Bazı taraflarını çok güzel boyasam da, bazı tarafları inanılmaz berbat oldu. Çünkü aktı. Dik iken boyamamak gerekiyormuş...

Uzun zamandır kasamın çirkin görüntüsüyle beraber yaşıyoruz. Görüntüye gerçekten önem veririm, görüntüyü bozuyor haşere. Üstelik, ön taraftaki ses girişleri de bozulmuş, en kötüsü bu zaten. Oyun oynarken kulaklık takacağım sırada, sürekli eğilip masanın altından kasanın arkasına hoparlör girişini çıkartıp, kulaklığı takmam gerekiyor. Oyundan çıkınca bir daha eğilip, bir daha çıkarıyorum. Çok büyük bir problem teşkil etmese de, yine de sıkıntı. Bu yüzden, ön tarafta ses giriş çıkışları olması önemli benim için. Lakin, nasıl bağlarım yada anakartım bunun için uygun mudur hiç bilmiyorum. Görüntüsü güzel, hesaplı, mümkünse camlı ve ön tarafında ses girişleri bulunan kasa önerilerinizi beklerim. Bu arada, kasa boyutu büyük olursa daha çok severim. Bütçem 250-300. Daha hesaplı olursa, neden olmasın? :sinsi::ROFL:

MSI 2A9ch, i7 860, GTX 750 Ti, 10GB RAM, 500GB HDD.

Eski kasam; HP Elite 7100 MT

Zalman Z3 Plus kesinlikle önerimdir. Kullanıyorum, 4 fan takılı geliyor bir tane öndeki olan mavi ışıklı harika bir şey :D Ayrıca mavi ışık fotoğraftakiler kadar kötü durmuyor ve istersen beyaz olan kasa modeli de çok şık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aerocool Aero 500 alın, fan kontrolcüsü de var. Kalan parayı atın cebinize.

Hocam teşekkürler, güzel öneri. Tasarımını çok beğendim kasanın açıkcası lakin nedense Mid Tower yerine büyük kasa istiyorum. Şuan ki kasam yeterince küçük zaten.

Zalman Z3 Plus kesinlikle önerimdir. Kullanıyorum, 4 fan takılı geliyor bir tane öndeki olan mavi ışıklı harika bir şey :D Ayrıca mavi ışık fotoğraftakiler kadar kötü durmuyor ve istersen beyaz olan kasa modeli de çok şık.

Fiyatı uygun, büyük ve tam istediğim gibi kasa hocam, teşekkür ederim güzel öneriniz için :)

P400'e de bakılabilir.

Bu da çok harika tasarım kasalardan olmuş hocam. Para yönünden farklı tabii biraz, Zalman kendine çekiyor beni :ROFL:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı