GTX 750 Ti sisteme PSU önerisi

Schienzyy

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim şu şekilde:
  • MSI H81M-P33 V1.9
  • INTEL PENTIUM G3258
  • GTX 750 Ti
  • 8GB RAM
  • AOPEN AO350-12PNF 350W POWER SUPPLY
Arkadaşlar yeni bir kasa ve fan alıp Overclock yapacağım. Sistemimde 350W PSU var, şu an kendime daha fazla masraf çıkarmak istemiyorum açıkçası ama kasa almışken yeni bir PSU almalı mıyım yoksa bu idare eder mi beni?

Ufak hesaplamayla bu siteden ekstra kontrol edebilirsin ama ben yeteceğini düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2018-05-11_202434_tr.msi.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2018-05-11_202434_tr.msi.com.png
    35,6 KB · Görüntüleme: 106
PSU İçinde olan bir kasa alabilirsin bence
Yani kasaların bazılarında PSU takılı oluyor.
Bendede 750 Ti İ3 işlemci var 300 W PSU yetiyor bana
Northstar Mid Tower Gaming Bilgisayar Kasası : Atom Bilişim
bu kasayı tavsiye ederim 650W PSU var hem de
Kardeşim bende 95w TDP değerine sahip bir işlemci alıcam adı Phenom ii x4 945 ve bunun yanına 750 Ti almak istiyorum. Ama Psu'm 330 w 12v kanalından 230w veriyor sence yeterli olur mu tam yükte çok sorun çıkar mı? Tam yük dediğim de oyun oynarken.

PSU yeterliymiş sanırım fazladan masraf çıkarmaya gerek yok. Bana en fazla 150 TL civarında kasa önerebilir misiniz? Bu arada verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

@Eyüp Can Manasız olacağını sanmıyorum çünkü dediğinizi yapmam demek fazladan en az 500 TL harcamak olur. Maalesef o kadar bütçem yok.

Kullandığım kasanın bir modeli yok maalesef eski ve kırık yerleri var ön panelde güç tuşu dışında çalışan bir şeyi de yok anlayacağınız kasa değişimi şart benim için. :) Son olarak tavsiyeniz için teşekkür ederim ve bir göz gezdirdim benim için fazla abartılı bir görünümü var daha sade bir şey almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı