GTX 750 Ti sisteme PSU önerisi

Corsair, CM, Thermaltake, Zalman, Seasonic gibi firmaların kaliteli ürünlerinden alın. Normalde 300-350W bile yeter ama ileriye dönük olması için minimum 500W alın derim.

Hocam 400W ile GTX 1650 Super kullanılıyor bu sistememe 300W bile yeter ama Aerocool 400W VX Plus almanızı öneririm.

Aşırı fazla bu sisteme, israf olur. Bu sisteme upgrade yapılmayacağını göz önünde bulundurarak, (malum 5450 soketi eski ve 750Ti üstü besleyemez) 400W kaliteli bir güç kaynağı yetecektir.
2 3 sene sonra sistemi değiştirdiğinde tekrar PSU almasına gerek kalmaz. Yoksa günü kurtarmak için bunu da alabilir.

2-3 sene kullanıp PSU'nun ömrünü yiyeceğine günü kurtaracak bir PSU alınıp, yeni sisteme geçildiğinde sıfır bir PSU alınması daha iyi olur. Ancak çok kısa süre sonra yeni sistem alınacaksa, şimdiden 500-600W +80 PSU alınabilir.

Yanması kalitesi ile alakalıdır. Ben VS450 öneririm eğer bütçe yoksa Aerocool VX 400 öneririm.
Senin PSU dandikmiş demek ki. 350Watt PSU bile yeter aslında. Önemli olan marka ve kalitesi.
Zaten CPU 125 Watt çekiyor, ilerde ekran kartı değiştirmek isterse yetmeyecektir ya da komple kasa değiştirdi neden bir daha güç kaynağı alsın?
Kim nederse desin, dandik olsun olmasın 350 Watt sıkıntı çıkaracaktır.

350 Watt önermiyorum sadece arkadaşın PSU'su dandik o yüzden yanmış belirtmek için öyle dedim. 350Watt kaliteli bir PSU olursa o sistemi açar. Tavsiyem 400Watt'tır PSU tez eskimemesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…