GTX 750 Ti sisteme yükseltme önerisi

AOC 23.8" 24b2xdam bu monitör nasıldır 144Hz değil ama fiyatı uygun geldi bana​

Eğer oyun oynuyorum diyorsan 75Hz bakma. Minimum 144 olsun. Ve gerçekten artık internetten alışveriş gelişmiş durumda. Geçmişte belki kötü sonuç almış olabilirsiniz ama internetten alın derim.

Güzel ama TN panel. IPS kadar iyi görüntü vermez. Hocam siz benim dediklerime bakın. Sağlam çıkarsa çok iyidirler. Yani ağrı'da falan mı yaşıyorsunuz acaba kargodan korkuyorsunuz?

Sivas'ta yaşıyorum dediğiniz monitörlerin satıcılarına sordum herhangi bir sorunda iade değişim yapıyor musunuz diye kırık gelmediği sürece piksel hatası veya görüntü bozukluğu vs. durumlarda sorumlu değiliz dediler garantiye gönderirsiniz diyorlar yorumları okudum çok mağdur vardı.

Yani bilemedim hocam. Size kalmış. Bu monitörde çok güzel ama dediğim gibi TN panel. IPS gibi bir görüntü kalitesi sağlamaz. Yine size kalmış. İyi günler.

Yani bilemedim hocam. Size kalmış. Bu monitörde çok güzel ama dediğim gibi TN panel. IPS gibi bir görüntü kalitesi sağlamaz. Yine size kalmış. İyi günler.

Philips 242e1gaj 23.8" bu nasıl peki​

Acer Nitro RG241yp 23.8 bir de bu nasıl​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…