Y yunuxus Femtopat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #11 puzzlemuzzle dedi: Bu gereksinimler 1920x1080 icin mi oneriliyor? Genişletmek için tıkla... Battlefield V PC Sistem Gereksinimleri - EA Resmi Sitesi Battlefield V – 2. Dünya Savaşı ile özüne dönen seride insanlık tarihinin en büyük çatışmasına girin. Şimdi Xbox One, PlayStation® 4 ve PC’de. www.ea.com Hocam bunlar minimum ayarlar için
puzzlemuzzle dedi: Bu gereksinimler 1920x1080 icin mi oneriliyor? Genişletmek için tıkla... Battlefield V PC Sistem Gereksinimleri - EA Resmi Sitesi Battlefield V – 2. Dünya Savaşı ile özüne dönen seride insanlık tarihinin en büyük çatışmasına girin. Şimdi Xbox One, PlayStation® 4 ve PC’de. www.ea.com Hocam bunlar minimum ayarlar için
Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 5 Haziran 2024 #12 Senin işlemcine en yakın bunu bulabildim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Senin işlemcine en yakın bunu bulabildim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
P puzzlemuzzle Femtopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #13 Swoxie dedi: Senin işlemcine en yakın bunu bulabildim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 30 45 arasi degisiyor fps. Iyi yani oynanabilir en azindan. Sagol bu arada tesekkurler video icin.
Swoxie dedi: Senin işlemcine en yakın bunu bulabildim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 30 45 arasi degisiyor fps. Iyi yani oynanabilir en azindan. Sagol bu arada tesekkurler video icin.