GTX 750 Ti sisteme yükseltme yapma önerisi

Daha fazla  
GTX 750 Ti.
i3 2100.
4 GB RAM sistemim bu şekilde, işlemci ve RAM'e upradge yapacağım. İlk hangisine yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 GB günümüz için aşırı yetersiz. Kesinlikle ilk önce RAM takviyesi diyorum. Benim tavsiyem 4 GB RAM'i satıp 8+8 şeklinde RAM yapmanız. İnanın çok faydası olur.

Öyle yapamam diyorsanız 8+4 = 12 GB şeklinde RAM dizilimini kullanın. Zira artık 8 GB RAM bile yetmiyor.

Hocam çok yüksek performans istemeyen oyunlar oynuyorsanız ekran kartı iyi bence.
İşlemci yenilenmesi gerekebilir.
Birde ram alınabilir.

DDR3 olup tüm nesilleri destekleyen bir anakart var mı?

Bence anakartınız desteklemiyorsa.
1-) DDR4 destekli bir anakart al (DDR5 çıkıyor artık)
2-) DDR4 8+8 RAM al (ilk başta 1 adet RAM alıp sonra 16 da yapabilirsin ama aynı RAM'den al )
3-) önerdiğimiz işlemcileri alabilirsin.
4-) PSU yeterli ise hızlı bir SSD al.
5-) depolama alanın sıkıntılıysa işletim sistemini SSD'ye kurarsun bir tane de HDD al.
6-) oynıycağın oyunlara bağlı olarak ekran kartı al (PSU belirtmediğin için ekran kartı önermiyceğim çünkü PSU'nun kaç Watt olduğunu belirtmedin)
7-) bütçen nedir çok bütçen varsa HDD yerine 1 TB'lık bir SSD alabilirsin.
kasanın hava akışı kötüyse kasa alabilirsin.
9-) yüksek performanslı oyunlar oynamıycaksın ekran kartık kalabilir stok sorunu yaşandığı için ileride daha iyisini alırsın
10-) soğutucu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…