GTX 750 Ti Sistemin Oyun Performansı

cemal onur serin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Aşağıda özellikleri bulunan toplama bilgisayar e_spor oyunları ve rust gibi oyunlarda iyi FPS değeri alabilir miyim? Ya da ısınıp kapanma sorunu olmaz değil mi? (Laptobum belki yüzlerce kez ısınıp kapanmıştır oyunlarda o yüzden soruyorum bunu.) Ayrıca sadece steam'dan 1,2 oyun ve lol indireceğim için HDD kullanmayacağım. (Şimdilik.)

İşlemci: Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2 GHz 6 MB Önbellek 22nm

Ekran Kartı: MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 128 Bit 2GB

RAM: Kingston 8GB DDR3 1600 Hyperx Fury

SSD: Kingston SSDNow UV300 120GB 550MB-350MB/s

Anakart: MSI H81M P22 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600 MHz SATA 3.0 DVI/VGA

Kasa (Güç Kaynağı Dahil): Aerocool 500W GT BLACK EDİTİON ATX KASA

Ayrıca kendimi geliştirince oyunlarda (montage) videoları çekmek istiyorum kayıt sistemi çalışırken FPS kaybı yaşar mıyım, teşekkürler.)

Sistem fena değil. Bende Gtx 750ti ve i3 6098p kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı yüklediğim oyunlarda kasma yaşanmadı.
Oynadığım oyunlar:
Counter Strike Global Offensive (150 fps nin üstünde)
League of Legends (en yüksek ayarlarda 80 fps nin altına inmiyor)
Gta 5 (40 fps te akıcı bir oyun deneyimi yaşıyorum. Biraz ayarları kısarak 60 fps alıyorum.)
Rocket League (60 fps te akıcı bir oyun deneyimi yaşıyorum.)
Sende eminim buna yakın değerler alacaksın. Rust ı daha satın almadım yıldızlar doğru konuma gelsin kullandığım sistemin oyun testlerini yayınlayacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı