GTX 750 Ti Sistemin Oyun Performansı

Ndivia 750 Tİ Orta seviye bir ekran kartı bu ve amacı ise tüm oyunları en düşük ayarda kasmayacak şekilde çalıştırmak bu yüzden çok fazla performans bekleme bu ekran kartından ve sistemden.

çok teşekkür ederim bu arada daha iyi bir işlemci ve Anakart alsam FPS artışı olurmu

İslemci alırsan FPS artışı olur. Ama anakartın FPS' ye bir etkisi yok. Özellikle oyunları düşük ayarlarda açacaksan yük işlemciye binecek. Bu bağlamda işlemci büyük önem kazanıyor.

ustalar Bilgisayar Yazılımcısıyım evde iş yerinde kullanmam gereken programlar oluyor bir yandan vakit bulabilirsem Oyunlarda oynamak istiyorum simdilik eski sisteme göre bu elimdeki sistem iyi ama ileride önerdiğiniz AMD ve Anakart almayı planlıyorum teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Anakartla beraber alıcaksan Intel geç. AMD çok eski artık. 3.0 desteklerini ek portlarla hallediyolarla o da daha yavaş oluyor tabi ki. Pentium g4400 veya i3 6098 ve Gigabyte H110M gayet götürecektir.
Ndivia 750 Tİ Orta seviye bir ekran kartı bu ve amacı ise tüm oyunları en düşük ayarda kasmayacak şekilde çalıştırmak bu yüzden çok fazla performans bekleme bu ekran kartından ve sistemden.
Orta değil giriş seviyesi bir karttır. Orta seviye 1060 3GB, RX470, RX480 (4GB - 8GB) ve 1060 6GB kartlarının bulunduğu bölümdür. Nvidia GTX 960'a kadar, AMD R9 380'e kadar giriş seviyesi diyebiliriz artık.

Son düzenleme:
Beyler Kingston SSDUV 400 120 gb hardisk aldım performans olarak çok hızlandı işlemleri çok hızlı yapıyorum helal olsun Kingston Firmasına işini iyi yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…