GTX 750 Ti Sistemin Oyun Performansı

Sistemi pek mantıklı bulmadım diğer parçalara göre anakartı çok abartmışsınız H110 soket bir anakart alıp kalan parayla GTX1050ti alabilirsiniz, Hepsi Burada'dan seçtiğiniz parçaların bazıları da Vatan'da daha ucuz. Birde kasa ve güç kaynağı yok.

H110 mu? Vazgeçin şu H110 sevdasindan. 2000 TL'nin üstünde H110 kullanilmaz. Ekran karti alacağim veya işlemci alacağim diye anakarti en kötüsünü almak olmaz. Sistem dengeli olmalidir. En az B150 tercih edilmeli.

@PLT Siz de anakarti abartmayin. B150 veya B250 alip ekran kartini GTX 1050 TI alin.

Benim öyle bir sevdam yok zaten kendim Z170 kullanıyorum. Arkadaşa öneri yaparken bir fiyatlara iyice bakıp öyle öneriyim dedim, o bilgisayar 2200 TL idi b150 düşünmüştüm bütçeyi aşınca hiçbir şeyden kısmak istemedim ve h110 önerdim. Biraz fazla abartmış olabilirim özür diliyorum.

Yanlişim varsa bende özür dilerim. 1 günde 5 kişi H110 önerince bende sinirlendim zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…