F Fruko45 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar elimde GTX 750 Ti STRIX OC ekran kartı var. Core clock ve Memory clock 15 artırınca AIDA 64'de test başlatınca ekran çok donuyor sizce neden?
Arkadaşlar elimde GTX 750 Ti STRIX OC ekran kartı var. Core clock ve Memory clock 15 artırınca AIDA 64'de test başlatınca ekran çok donuyor sizce neden?
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #2 Ekran kartınızın OC yapmak istiyosanız GPU Tweak 2 yazılımı ile yapın daha iyi olacaktır.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 10 Aralık 2020 #3 Fruko45 dedi: Arkadaşlar elimde GTX 750 Ti STRIX OC ekran kartı var. Core clock ve Memory clock 15 artırınca AIDA 64'de test başlatınca ekran çok donuyor sizce neden? Genişletmek için tıkla... Normal.
Fruko45 dedi: Arkadaşlar elimde GTX 750 Ti STRIX OC ekran kartı var. Core clock ve Memory clock 15 artırınca AIDA 64'de test başlatınca ekran çok donuyor sizce neden? Genişletmek için tıkla... Normal.
F Fruko45 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #4 PashaReyiz dedi: Ekran kartınızın OC yapmak istiyorsanız GPU Tweak 2 yazılımı ile yapın daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilmiyorum uygulama yüklü. vbios dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... Neden olmak sizce? Ben pek anlamadım da? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2020
PashaReyiz dedi: Ekran kartınızın OC yapmak istiyorsanız GPU Tweak 2 yazılımı ile yapın daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilmiyorum uygulama yüklü. vbios dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... Neden olmak sizce? Ben pek anlamadım da?
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 10 Aralık 2020 #5 Fruko45 dedi: Nasıl yapıcağımı bilmiyorum uygulama yüklü. Neden olmak sizce ben pek anlamdımda? Genişletmek için tıkla... Kart zaten O.C yapılmış. Belki sınır MHz değerinde sen hala O.C diyorsun.
Fruko45 dedi: Nasıl yapıcağımı bilmiyorum uygulama yüklü. Neden olmak sizce ben pek anlamdımda? Genişletmek için tıkla... Kart zaten O.C yapılmış. Belki sınır MHz değerinde sen hala O.C diyorsun.