F Fruko45 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #1 Arkadaslar, elimde GTX 750 Ti STRIX OC var. Bu kart daha fazla OC yapilir mi, yoksa adindan belli olduğu üzere maksimum OC yapilmis mi gelmistir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Arkadaslar, elimde GTX 750 Ti STRIX OC var. Bu kart daha fazla OC yapilir mi, yoksa adindan belli olduğu üzere maksimum OC yapilmis mi gelmistir?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.676 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #2 OC ibaresi fabrika çıkışlı hız aşırtma yapıldığı anlamına gelir. Sen kendin ekstra olarak daha da hız aşırtma yapabilirsin.
OC ibaresi fabrika çıkışlı hız aşırtma yapıldığı anlamına gelir. Sen kendin ekstra olarak daha da hız aşırtma yapabilirsin.
F Fruko45 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #3 BERWAR dedi: OC ibaresi fabrika çıkışlı hız aşırtma yapıldığı anlamına gelir. Sen kendin ekstra olarak daha da hız aşırtma yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Xeon X5460 varda 3.40GHz'a OC yaptım dedim ekran kartını da yapayim mi zaten Cyberpunk deneyeceğim belki açar en çamur ayarlarda oynatır ama dsrboğazda olabilir sizce ne olur?
BERWAR dedi: OC ibaresi fabrika çıkışlı hız aşırtma yapıldığı anlamına gelir. Sen kendin ekstra olarak daha da hız aşırtma yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Xeon X5460 varda 3.40GHz'a OC yaptım dedim ekran kartını da yapayim mi zaten Cyberpunk deneyeceğim belki açar en çamur ayarlarda oynatır ama dsrboğazda olabilir sizce ne olur?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.676 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #4 Taş patlasa 5 FPS etki eder, bence uğraşmaya değmez. Çok şanslıysan bir miktar daha fazla olabilir.
atacan.ykl Megapat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 272 Makaleler 4 Yer Istanbul, Turkey 9 Aralık 2020 #5 Fruko45 dedi: Arkadaslar, elimde GTX 750 Ti STRIX OC var. Bu kart daha fazla OC yapilir mi, yoksa adindan belli olduğu üzere maksimum OC yapilmis mi gelmistir? Genişletmek için tıkla... 5 senedir 1346mhz'de oc'li şekilde aynı modeli kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Gönül rahatlığıyla yapabilirsin.
Fruko45 dedi: Arkadaslar, elimde GTX 750 Ti STRIX OC var. Bu kart daha fazla OC yapilir mi, yoksa adindan belli olduğu üzere maksimum OC yapilmis mi gelmistir? Genişletmek için tıkla... 5 senedir 1346mhz'de oc'li şekilde aynı modeli kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Gönül rahatlığıyla yapabilirsin.
F Fruko45 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #6 BERWAR dedi: Taş patlasa 5 FPS etki eder, bence uğraşmaya değmez. Çok şanslıysan bir miktar daha fazla olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. atacan.ykl dedi: 5 Senedir 1346MHz'de OC'li şekilde aynı modeli kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Gönül rahatlığıyla yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner degerlerini atabilir misiniz bir de fani 100E cekmek sorun yaratir mi?
BERWAR dedi: Taş patlasa 5 FPS etki eder, bence uğraşmaya değmez. Çok şanslıysan bir miktar daha fazla olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. atacan.ykl dedi: 5 Senedir 1346MHz'de OC'li şekilde aynı modeli kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Gönül rahatlığıyla yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner degerlerini atabilir misiniz bir de fani 100E cekmek sorun yaratir mi?
atacan.ykl Megapat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 272 Makaleler 4 Yer Istanbul, Turkey 9 Aralık 2020 #7 Fruko45 dedi: Tamamdır teşekkürler. MSI Afterburner degerlerini atabilir misiniz bir de fani 100E cekmek sorun yaratir mi? Genişletmek için tıkla... Asus gpu tweak 2 kullanıyorum. Fanın otomatikte kalması daha iyi olur. İçindeki bilya yatağının ömrü kısalır %100 fan hızı açılırsa.
Fruko45 dedi: Tamamdır teşekkürler. MSI Afterburner degerlerini atabilir misiniz bir de fani 100E cekmek sorun yaratir mi? Genişletmek için tıkla... Asus gpu tweak 2 kullanıyorum. Fanın otomatikte kalması daha iyi olur. İçindeki bilya yatağının ömrü kısalır %100 fan hızı açılırsa.
F Fruko45 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #8 atacan.ykl dedi: ASUS GPU Tweak 2 kullanıyorum. Fanın otomatikte kalması daha iyi olur. İçindeki bilye yatağının ömrü kısalır %100 fan hızı açılırsa. Genişletmek için tıkla... O ne ben pek bilmiyorumda indirsem gene OC yapabilir miyim onunla?
atacan.ykl dedi: ASUS GPU Tweak 2 kullanıyorum. Fanın otomatikte kalması daha iyi olur. İçindeki bilye yatağının ömrü kısalır %100 fan hızı açılırsa. Genişletmek için tıkla... O ne ben pek bilmiyorumda indirsem gene OC yapabilir miyim onunla?
atacan.ykl Megapat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 272 Makaleler 4 Yer Istanbul, Turkey 9 Aralık 2020 #9 Fruko45 dedi: O ne ben pek bilmiyorumda indirsem gene OC yapabilir miyim onunla? Genişletmek için tıkla... Evet yapabilirsin. ASUS'un kendi sitesinden indirebileceğin bir program. Technopat'ta kullanım videosu mevcut izleyebilirsin.
Fruko45 dedi: O ne ben pek bilmiyorumda indirsem gene OC yapabilir miyim onunla? Genişletmek için tıkla... Evet yapabilirsin. ASUS'un kendi sitesinden indirebileceğin bir program. Technopat'ta kullanım videosu mevcut izleyebilirsin.
F Fruko45 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #10 atacan.ykl dedi: Evet yapabilirsin. ASUS'un kendi sitesinden indirebileceğin bir program. Technopat'ta kullanım videosu mevcut izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Degerleri atabilir misin peki?
atacan.ykl dedi: Evet yapabilirsin. ASUS'un kendi sitesinden indirebileceğin bir program. Technopat'ta kullanım videosu mevcut izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Degerleri atabilir misin peki?