GTX 750 Ti tek fan ısınıyor

JuniorFd

Hectopat
Tek fanlı 750 Ti modeline sahibim, kartın termal macun yenilemesini yaptım fakat 1080p çözünürlükte LoL de orta ayarlarda 144 FPS sabit oynuyorum, ancak oyun ortasında takım savaşlarında ekran kartı 80 derecelere kadar çıkıyor, kasa içi havalandırması çok iyi biri egzoz fan olmak üzere dört adet fan var ve hepsi sıcak havayı dışarı atacak şekilde dizayn edildi, sizce bu ayarlarda bu kartın bu kadar ısınması normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam GTX 750 Ti ısınıyor mu? Bir sıkıntı var bana sorarsanız. O kartın OC ile bile o kadar ısınmaması lazım.

Termal macundan önce daha berbat ısınıyordu, gpu ile fan bloğu temas ediyor onda problem yok, rampage marka termal macun kullandım.

GTX 750Ti için maksimum sıcaklık 95 derece. 80 derece biraz yüksek ama karta zarar verebilecek bir sıcaklık değil. Oyun sırasında bir sıkıntı yaşamıyorsan, takılma veya kasma olmuyorsa sorun yoktur.

Hocam GTX 750 Ti ısınıyor mu? Bir sıkıntı var bana sorarsanız. O kartın OC ile bile o kadar ısınmaması lazım.

Kasma falan olmuyor ama fan ses yapıyor biraz, ayrıca hanginize inanayım biriniz oc ile bile 80 dereceye çıkmaması lazım diyor biriniz 95 derece diyor?

Tek fanlı olduğu için olabilir. 80'i geçmiyorsa sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…