Merhaba arkadaşlar. GTX 750 Ti ve AMD athlon x4 860k 8 GB RAM donanımına sahip bilgisayarım var. Üzerinde Windows 8.1 yüklü. Ben bu bilgisayara Windows 10 yüklesem performans kaybı yaşar mıyım? Cevaplarınızı bekliyorum.
Valla çok uzun süre yaptığım için hatırlamıyorum kusura bakma. Ekran kartım GTX 1050 (1910MHz) ama GTA'da ekran kartı %70 iken, işlemci devamlı %100. Gözle görülür derecede darboğaz söz konusu. CSGO'da 90-130 FPS alıyorum. En yüksek, en düşük fark etmiyor aynı FPS.
SA konu eski ama aynı sorun bendede var a88 anakartım var işlemci oc 4.2 den fazla çıkmıyor 4.3 yapınca ekran donuyor falan mavi ekran veriyor yaptınmı sen overclock
SA konu eski ama aynı sorun bendede var a88 anakartım var işlemci oc 4.2 den fazla çıkmıyor 4.3 yapınca ekran donuyor falan mavi ekran veriyor yaptınmı sen overclock
Ben Aliexpress'ten aldım. Normal mi black Edition mu bilmiyorum. 4.2GHz'den yukarı çıkamıyordu. Geçenlerde 4.4 yaptım mavi ekran verdi ayrıca internette olmayan hata kodları veriyor. Yani stabil çalışmıyor. İstesek de 4.3GHz yapamayız. Ben de A88 anakart kullanıyorum. BIOS'tan yaptım ama nasıl yaptım bilmiyorum kombin yapman lazım deneyerek. Ama X4 860K 4.2 GHz'den yukarısını kabul etmiyor.