Talha Bakan
Centipat
- GIGABYTE GA-M61SME-S2L
- 750 Ti
- 4GB
Intel Pentium G2120 2. el almayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur? Drop olur mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ona hiç bakmadım. Yani o kısmı yapmıştır diye düşündüm arkadaş için. Bu durumda da verdiğim listedeki AMD işlemcilerden bir tanesini almak durumunda kalacak. He gelgelelim verdiğim işlemciler de bu anakarta uyumlu mu kontrol etmedim. Eğer değilse anakartı değiştirmek mantıklı olacak.AMD işlemci destekleyen bir anakarta Intel işlemci takamazsınız. Alacağınız işlemci ile anakartınız uyumlu değildir.
Bu sisteme yatırım yapmak zaten başlı başına bir hata olacaktır. Eğer arkadaşın bütçesi fazla yoksa Core 2 Quad destekli bir anakart alıp yurtdışından Xeon işlemci alması daha mantıklı olacaktır.Ben ona hiç bakmadım. Yani o kısmı yapmıştır diye düşündüm arkadaş için. Bu durumda da verdiğim listedeki AMD işlemcilerden bir tanesini almak durumunda kalacak. He gelgelelim verdiğim işlemciler de bu anakarta uyumlu mu kontrol etmedim. Eğer değilse anakartı değiştirmek mantıklı olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.