GTX 750 Ti ve G4560 için Güç Kaynağı Önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi aşağıdaki linklerden hangi güç kaynağını önerirsiniz? Bütçem 150-200 TL.
Şu anda kullanmış olduğum güç kaynağını değiştirmeyi düşünüyorum çünkü güvenmiyorum bu markaya.
Sistemim;
  • MSI H110M Pro VD
  • Intel G4560
  • 8 GB DDR4 2133 MHz Bellek
  • Nvıdıa GTX 750 Tİ
  • HDD 250 GB
  • HDD 320 GB
    Şu anda kullanmış olduğum güç kaynağı FRISBY FR-PW40C12B 400W.

1. Güç Kaynağı
    2. Güç Kaynağı

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, aynı ürün. Alabilirsiniz.

@Silinen üye hocam kusura bakmayın biraz konuyu hortlatıyorum ama kişisel mesaj olmadığı için buraya yazma gereği duydum. Eski bir bilgisayarım var ve yavaş yavaş onu yükseltmeyi düşünüyorum. (her ay bir parça almak gibi) bütçem çok kısıtlı olduğu için tam da sizin şuan sahip olduğunuz sistemi toplamak istiyorum ama sistemden memnun musunuz? Oynamak istediğim oyunlar CS GO VE Fortnite battle Royale. Cevaplarsanız sevinirim.

@Silinen üye hocam kusura bakmayın biraz konuyu hortlatıyorum ama kişisel mesaj olmadığı için buraya yazma gereği duydum. Eski bir bilgisayarım var ve yavaş yavaş onu yükseltmeyi düşünüyorum. (her ay bir parça almak gibi) bütçem çok kısıtlı olduğu için tam da sizin şuan sahip olduğunuz sistemi toplamak istiyorum ama sistemden memnun musunuz? Oynamak istediğim oyunlar CS GO VE Fortnite battle Royale. Cevaplarsanız sevinirim.
İçin rahat olsun 1080p de bile bütün oyunları yağ gibi oynuyorum hatta bu sistemden sonra CS GO bağımlısı oldum diyebilirim.
Fakat bütcem arttığı için sistemi ben tekrar yükselteceğim, istersen sana satabilirim ekran kartını.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı