İkinci el GTX 750 Ti alacağım Çin üzerinden, fazla bir bütçem yok. Ekran kartının çift fanlısı 6 pin ek güç bağlantısı gerektiriyormuş, ne anlama geldiğini bilmiyorum. Ek güç bağlantısı PSU'da mı olur anakartta mı olur onu da bilmiyorum, aydınlatırsanız sevinirim. Anakartım ve PSU'mun özelliklerini link olarak bırakıyorum. Hangisini alayım yazarsanız sevinirim.
Çift fanlı olan mı tek fanlı olanı mı alayım yazarsanız çok iyi olur. Sonrasında 30-40 TL fark için ısıtmadan problem olmasın. Ayrıca 6pin ek güç bağlantısı olayının tam olarak ne olduğunu yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Anakart ve ekran kartı uyumlu.
6 pin PCIe bağlantısı PSU'da bulunur. Sizin PSU'da yok, çevirici kullanmanız gerekir. Kutu içeriğinde olur genelde, çıkmazsa haricen satın almanız gerekir.
Anakart ve ekran kartı uyumlu.
6 pin PCIe bağlantısı PSU'da bulunur. Sizin PSU'da yok, çevirici kullanmanız gerekir. Kutu içeriğinde olur genelde, çıkmazsa haricen satın almanız gerekir.
Hocam şimdi biraz aydınlandım. Ama ek güç bağlantısı olayını anlamadım. Bir de bana 6 pin PCIe benim için çevirici bir ürün linki bırakabilir misiniz ? İnternette uygun fiyatlara buldum ama 2x6pin 2x8 pin felan yazıyor tam anlamadım .