GTX 750 Ti ve i3 4170 İçin PSU Önerisi

Deha334

Hectopat
Sistemim GTX 750 Ti ekran kartı, i3 4170 islemci, MSI H81m-P33 anakart, 4 GB RAM var. 350Watt PSU ile kullanıyordum. Dün fişi taktım açılmadı PC. Hiç elektrik gelmiyor. Başka prize taktım yine aynı.

Sonra söktüm iletken kabloyla denemesini yaptım. Fanı da dönmedi. PSU 6 ay önce birinden almıştım. Sanırım çöp oldu.

Sıfır almak istiyorum. Bu sisteme sizce kaç Watt hangi marka alayım? Sessiz çalışmasını istiyorum. Birinden TX400 Watt buldum 4 ay önce almış garantisi var. 120TL veriyor. Nasıl sizce

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle ne olduğu belli olmayan ürünler almayın. Sonucun yine aynı olma ihtimali yüksek. Bütçenizi belirtin, ona göre tavsiye verelim. 400-450 Watt yeterli olacaktır.

Sisteme 300W dahi yeterli ama 300W PSU kalmadı desem yeridir.
Bütçeniz düşük ise: Aerocool 400W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP400) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri

Kaliteli olsun da biraz daha fazla vereyim derseniz:
1- SilverStone Strider Essential 400W 80+ Aktif PFC Güç Kaynağı (SST-ST40F-ES230) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri
2- High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri
Bunlar yeterli olur, tabi bütçeyi 300 TL üzerine çıkartacaksanız çok daha kaliteli PSU'lar var ama o sisteme bunlar da yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…