GTX 750 Ti ve i5 3570 PC kaç TL eder?

Fake değil dandik parçalar Çin malı çoğu NVIDIA ama kalitesizlerden bütçe nedir?

Normalde bilgisayar almayacaktım arkadaşım önerdi bana. Toplama olduğu için ve çok oynamadığı için almak bana uygun geliyor yani. Çok ısınır mı diye sorduğumda ekran kartı en fazla 65 derece işlemci 70 derece.

Fake değil dandik parçalar Çin malı çoğu NVIDIA ama kalitesizlerden bütçe nedir?
Ayrıca kullanan arkadaş Ryzen 5 ile kullanmış diye duydum.

1600 AF olabilir çok da iyi değil Ryzen 5'e kanmayın bütçenizi söyler misiniz?

1600 AF olabilir çok da iyi değil Ryzen 5'e kanmayın bütçenizi söyler misiniz?
Dediğim gibi arkadaş bana makul bir fiyat yapabileceğini söyledi bir bütçem yok bir anda arkadaşım önerdi yoksa bende almayacaktım.

Dediğim gibi arkadaş bana makul bir fiyat yapabileceğini söyledi bir bütçem yok bir anda arkadaşım önerdi yoksa bende almayacaktım.

Yani bence almayın derim 3200G sistem toplarız Ryzen 5 1600 AF Ryzen 3 3200G'den güçsüz.

Yani bence almayın derim 3200G sistem toplarız Ryzen 5 1600 AF Ryzen 3 3200G'den güçsüz.

Arkadaşımın dediğine göre Ryzen 5 3600 dedi fakat hiç bilmiyorum sadece oynayacağım oyun Valorant gibi oyunlar sizce yeter mi kaç yıl dayanır?

Arkadaşımın dediğine göre Ryzen 5 3600 dedi fakat hiç bilmiyorum sadece oynayacağım oyun Valorant gibi oyunlar sizce yeter mi kaç yıl dayanır?

3600 çok ısınıyor normalde ama iyi işlemcidir 3060a kadar yolu var. Ama 5000 4000 TL altında ise alınabilir.

3600 çok ısınıyor normalde ama iyi işlemcidir 3060a kadar yolu var. Ama 5000 4000 TL altında ise alınabilir.
Hayır dediğimi yanlış anladınız arkadaşımın sisteminin işlemcisi i5 3570 satın aldığı arkadaşın işlemcisi ryzen 5 3600

Yaklaşık 10 senelik teknoloji. Alırsanız sizde kalır bence. Değmez diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…