Gtx 750 ti ve Pentium G3258 tabanlı sistemim uyumlu mu

Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar, 1500-1600 tl arası(monitör dahil) bir sistem toplayacağım ve fotoğrafta belirttiğim gibi bir şablon hazırladım yakın zamanda almayı planlıyorum fakat kafama takılan bazı sorular var. Bilgisayarı ilk aldığımda biraz kırpılmış olarak alacağım yani işlemci soğutucu, ekstra ram, ssd'yi sonradan daha fazla para biriktirerek ekleyeceğim.
İlk olarak sormak istediğim şey ben bu işlemciyi bu anakartla rahat bir şekilde overclock edebilir miyim?
H81M-Plus ile arasındaki en önemli fark ön usb 3.0 girişiymiş fakat benim için çok fazla problem değil. Onun dışında farkları var mı ?
Monitör konusuna gelince 1920x1080 ve stoklar dahilinde olan en ucuzunu seçtim ekran kartım dsr destekliyor olmasına rağmen. Monitörü 1366x768 yapıp dsr ile 1920x1080'de oynasam orijinalinden çok fark olur mu ve son olarak da stok soğutucu kullanarak bu işlemciyi 4.0 ghz'e çıkarabilir miyim(en azından soğutucu alana kadar.)
Biliyorum bayağı fazla soru sordum ancak gerçekten yardıma ihtiyacım var, şimdiden hepinize teşekkür ederim
Eklemeyi unutmuşum bir de bunu soracaktım güç kaynağı yeterli mi? bana kalırsa bu ekran kartı ve işlemci varken yetmesi gerekiyor.

Dosya Ekleri

• Yeni Bit Eşlem Resmi (2).png
    22,3 KB · Görüntüleme: 501
Son düzenleme:
Stok soğutucuyla zorlayarak belki çıkarsın ama peroformans kayıpları olur. Fakat onun dışında g3258 özellikle gtx 750ti gibi giriş seviyesi bir ekran kartında darboğaz olmaz. Anakartınızla rahatlıkla o.c edebilirsiniz.

Zaten stok soğutucuyu geçici olarak kullanacağım onun dışında t2 mini almayı planlıyorum biraz daha biriktirip.

Güç kaynağını 350 W alarak riske girmiş olursun. 400 W yeterli olacaktır.

kasaya dahili 350 veya 500 watt alabiliyorum. Kasayı ve güç kaynağını ayrı ayrı aldığımda ise 500watt olandan bile daha pahalıya geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…