GTX 750 Ti ve Q8400 darboğaz

KoeranosALP

Hectopat
Ben GTX 750 Ti alacağım darboğaz vs. herhangi bir sorun yapar mı?
4 GB RAM
64 Bit işletim sistemi
İşlemci: Intel Core 2 Quad CPU Q8400 2. 66GHz
Ekran Kartı: ATI Radeon HD 4650
Directx11

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak emin olmamakla birlikte yapacaktır. İmzamda işletim sistemim var GTA V tarzı oyunlar oynarken ekran kartı %50 kullanılıyor cpu %100 kullanılıyor ama yinede araştır çok emin değilim

Tam olarak emin olmamakla birlikte yapacaktır. İmzamda işletim sistemim var GTA V tarzı oyunlar oynarken ekran kartı %50 kullanılıyor cpu %100 kullanılıyor ama yinede araştır çok emin değilim
İmzanızda işletim sisteminiz dışınad her şey var İşlemcidir o işletim sistemi olsa bilgisayar çalışmaz.

Son düzenleme:
4 GB RAM
64 Bit işletim sistemi
Directx11
Offlice (single-player) oyunlarda yapmaz. Online oyunlarda işlemciye çok yük bineceği için belki yapar. Gerçi ekran çözünülrüğünüzde muhtemeln Full hd değildir 720p veya 1366x768'dir o yüzden sorun yaratmaz.

4 GB RAM
64 Bit işletim sistemi
Directx11
Tahminimce darboğaz yapacaktır ekran kartını düşürebilirsiniz veya işlemciyi yükseltebilirsiniz

Genel olarak yapmaz. Ama işlemciye abanan oyunlarda bir tık yapar.

İmzanızda işletim sisteminiz dışınad her şey var İşlemcidir o işletim sistemi olsa bilgisayar çalışmaz.
Pardon yanlış yazmışım. Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum sürüm 1903. Arkadaşlarında dediği gibi SP oyunlarda büyük ihtimalle çok sıkıntı yaşamazsın ama MP oyunlarda sıkıntılar geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…