S Sefkan Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Soru başlıkta belirttiğim gibi. Yardımlarınız için teşekkürler. Bu arada bazı oyunlarda FPS düşmesi olabiliyor, nedeni ne olabilir? Bir darboğaz söz konusu mu?
Merhaba arkadaşlar. Soru başlıkta belirttiğim gibi. Yardımlarınız için teşekkürler. Bu arada bazı oyunlarda FPS düşmesi olabiliyor, nedeni ne olabilir? Bir darboğaz söz konusu mu?
Jaavei Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Hatay 26 Eylül 2021 #2 Darboğaz olmaz.
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.764 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #3 Olmaz. Ekran kartının düşük seviye olması herhangi bir darboğaz sebebi değildir, işlemci düşük kalırsa darboğaz yaşanır.
Olmaz. Ekran kartının düşük seviye olması herhangi bir darboğaz sebebi değildir, işlemci düşük kalırsa darboğaz yaşanır.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.849 Makaleler 6 Çözümler 137 26 Eylül 2021 #4 O işlemci için o ekran kartı çerez.
S Sefkan Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #5 Jaavei dedi: Darboğaz olmaz. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda ara sıra anlık FPS düşmesi oluyor nedeni ne olabilir peki. Taptic dedi: O işlemci için o ekran kartı çerez. Genişletmek için tıkla... Doğru bun bende farkındayım ama nedense bazı oyunlarda FPS düşmesi yaşıyorum.
Jaavei dedi: Darboğaz olmaz. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda ara sıra anlık FPS düşmesi oluyor nedeni ne olabilir peki. Taptic dedi: O işlemci için o ekran kartı çerez. Genişletmek için tıkla... Doğru bun bende farkındayım ama nedense bazı oyunlarda FPS düşmesi yaşıyorum.
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.764 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #6 Sefkan dedi: Bazı oyunlarda ara sıra anlık FPS düşmesi oluyor nedeni ne olabilir peki. Genişletmek için tıkla... Sadece işlemci ve ekran kartı bilgisi ile bir şey diyemeyiz. Diğer bileşenleri de söylerseniz ona göre yorum yapabiliriz ancak.
Sefkan dedi: Bazı oyunlarda ara sıra anlık FPS düşmesi oluyor nedeni ne olabilir peki. Genişletmek için tıkla... Sadece işlemci ve ekran kartı bilgisi ile bir şey diyemeyiz. Diğer bileşenleri de söylerseniz ona göre yorum yapabiliriz ancak.
İSOPRO Centipat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 419 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #7 Sefkan dedi: Bazı oyunlarda ara sıra anlık FPS düşmesi oluyor nedeni ne olabilir peki. Doğru bun bende farkındayım ama nedense bazı oyunlarda FPS düşmesi yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Diskten kaynaklanıyor olabilir FPS düşmesilar.
Sefkan dedi: Bazı oyunlarda ara sıra anlık FPS düşmesi oluyor nedeni ne olabilir peki. Doğru bun bende farkındayım ama nedense bazı oyunlarda FPS düşmesi yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Diskten kaynaklanıyor olabilir FPS düşmesilar.
Jaavei Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Hatay 26 Eylül 2021 #8 Sefkan dedi: Bazı oyunlarda ara sıra anlık FPS düşmesi oluyor nedeni ne olabilir peki. Genişletmek için tıkla... RAM yetersizliğinden veya oyunu HDD'ye kurduysanız ondan olabilir. Parçalar fazla ısınıyor da olabilir.
Sefkan dedi: Bazı oyunlarda ara sıra anlık FPS düşmesi oluyor nedeni ne olabilir peki. Genişletmek için tıkla... RAM yetersizliğinden veya oyunu HDD'ye kurduysanız ondan olabilir. Parçalar fazla ısınıyor da olabilir.
S Sefkan Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #9 picl raknhocam dedi: Sadece işlemci ve ekran kartı bilgisi ile bir şey diyemeyiz. Diğer bileşenleri de söylerseniz ona göre yorum yapabiliriz ancak. Genişletmek için tıkla... 2x8 16 GB 3200 MHz RAM'im var Corsair onun dışında 600 Watt High Power 80+ eco var hani bileşenlere baktığımda bir şey olmaması lazım. Jaavei dedi: RAM yetersizliğinden veya oyunu HDD'ye kurduysanız ondan olabilir. Parçalar fazla ısınıyor da olabilir. Genişletmek için tıkla... Şu an cevabı gördüm muhtemelen HDD'den kanaklı ne yazık ki sadece HDD var çünkü diğer bileşenelerden kaynaklı olacağını sanmam.
picl raknhocam dedi: Sadece işlemci ve ekran kartı bilgisi ile bir şey diyemeyiz. Diğer bileşenleri de söylerseniz ona göre yorum yapabiliriz ancak. Genişletmek için tıkla... 2x8 16 GB 3200 MHz RAM'im var Corsair onun dışında 600 Watt High Power 80+ eco var hani bileşenlere baktığımda bir şey olmaması lazım. Jaavei dedi: RAM yetersizliğinden veya oyunu HDD'ye kurduysanız ondan olabilir. Parçalar fazla ısınıyor da olabilir. Genişletmek için tıkla... Şu an cevabı gördüm muhtemelen HDD'den kanaklı ne yazık ki sadece HDD var çünkü diğer bileşenelerden kaynaklı olacağını sanmam.
2 270504 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 1.142 Çözümler 1 26 Eylül 2021 #10 Sefkan dedi: 2x8 16 GB 3200 MHz RAM'im var Corsair onun dışında 600 Watt High Power 80+ eco var hani bileşenlere baktığımda bir şey olmaması lazım. Şu an cevabı gördüm muhtemelen HDD'den kanaklı ne yazık ki sadece HDD var çünkü diğer bileşenelerden kaynaklı olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Hangi oyundan bahsediyorsunuz?
Sefkan dedi: 2x8 16 GB 3200 MHz RAM'im var Corsair onun dışında 600 Watt High Power 80+ eco var hani bileşenlere baktığımda bir şey olmaması lazım. Şu an cevabı gördüm muhtemelen HDD'den kanaklı ne yazık ki sadece HDD var çünkü diğer bileşenelerden kaynaklı olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Hangi oyundan bahsediyorsunuz?