mrliam Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar dediğim gibi 350 watt PSU var anakart ve işlemci sipariş ettim ucuza sizce pusu yeter mi ve darboğaz yapmaz değil mi?
Arkadaşlar dediğim gibi 350 watt PSU var anakart ve işlemci sipariş ettim ucuza sizce pusu yeter mi ve darboğaz yapmaz değil mi?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.344 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 22 Nisan 2024 #2 PSU'nun modeli nedir?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.166 Çözümler 82 Yer Başkent 22 Nisan 2024 #3 İdarelik kullanabilirsiniz. 300w PSu ile GTX 750 Ti ve İ5 760 kullanıyordum.
Bunduk Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 346 Çözümler 3 22 Nisan 2024 #4 Power Supply Calculator | FSP Calculate the overall power consumption of your PC setup and find the power supply with the most suitable wattage. www.fsplifestyle.com Bu siteden PC'nin diğer özelliklerini de girerek hesaplayınız.
Power Supply Calculator | FSP Calculate the overall power consumption of your PC setup and find the power supply with the most suitable wattage. www.fsplifestyle.com Bu siteden PC'nin diğer özelliklerini de girerek hesaplayınız.
mrliam Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #5 steelumut dedi: PSU'nun modeli nedir? Genişletmek için tıkla... PRO2000 LPK9-350W PSU bu hocam Bunduk dedi: Power Supply Calculator | FSP Calculate the overall power consumption of your PC setup and find the power supply with the most suitable wattage. www.fsplifestyle.com Bu siteden PC'nin diğer özelliklerini de girerek hesaplayınız. Genişletmek için tıkla... Sağ olun bu siteyi unutmuşum kusura bakmayın uğraştırdım sizi. 252 watt çıktı yeter herhalde.
steelumut dedi: PSU'nun modeli nedir? Genişletmek için tıkla... PRO2000 LPK9-350W PSU bu hocam Bunduk dedi: Power Supply Calculator | FSP Calculate the overall power consumption of your PC setup and find the power supply with the most suitable wattage. www.fsplifestyle.com Bu siteden PC'nin diğer özelliklerini de girerek hesaplayınız. Genişletmek için tıkla... Sağ olun bu siteyi unutmuşum kusura bakmayın uğraştırdım sizi. 252 watt çıktı yeter herhalde.