Çözüldü GTX 750 Ti "VIDEO_TDR_FAILURE nvlddmkm.sys" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NiGHTBRiNGeR01

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, MSI GTX 750 Ti Twin Frozr ekran kartını kullanıyorum. Ne yaptıysam VIDEO_TDR_FAILURE nvlddmkm.sys hatasını bir türlü çözemedim en son çare olarak minidump dosyalarımı sizinle paylaşıyorum. LoL'de bu hatayı çok nadiren alıyorum, ekran kartına yük bindiren oyunlara girdiğim zaman 3 dakika içerisinde hatayı alıyorum. FurMark, heavenbenchmark ve OCCT testlerinde bu hatayı alıyorum.

Sistem:
i3 4130 işlemci.
4 GB DDR3 1600 MHz RAM.
240 GB SSD.
ASUS H81m Plus anakart.
MSI GTX 750 Ti 2 GB GDDR5 Twin Frozr ekran kartı.
Corsair VS650 80 Plus PSU.
Windows 10 Home 21H2 işletim sistemi.

Casper marka 900p 60 Hz monitör.

Ekran kartının VGA girişini kullanıyorum.

Denediğim çözümler:
  • Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp tekrardan yükledim.
  • İşletim sistemi değiştirdim.(Windows 7 de hata almıyorum direkt PC kendisini resetliyor.)
  • SYS scannow komutunu kullandım.
  • Ekran kartının fanlarını temizleyip macununu yeniledim.(sıcaklığı 60 dereceyi geçmiyor.)

MİNİDUMP DOSYASI

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben kesin demesem de PCIe slotundan olduğunu düşünüyorum. Başka sağlam bir kartla test etme imkanınız varsa edin, yoksa da bir yere baktırmanızı önereceğim.

Başka da hiçbir şey aklıma gelmiyor.
Bayağı idare edecektir hocam sizi.
Uzun yıllar sağlıkla kullanın. Hayırlı olsun yeniden.

Technopat çözer Sloganı da atalım
Teşekkür ederim hocam. İyi forumlar.

Hocam birde ek olarak bu anakarta önerebileceğiniz 500-800₺ arası güç kaynaksız kasa var mıdır.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam. İyi forumlar.

Hocam birde ek olarak bu anakarta önerebileceğiniz 500-800₺ arası güç kaynaksız kasa var mıdır.
Onun için ayrı konu açmanızı tavsiye ederim.
Uzun yıllardır masaüstü sistem kullanmadım.
Ne önersem yalan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…