notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 6 Mayıs 2022 #81 Beyaz Tavşan dedi: 1000 TL veririm düşünürsen. Genişletmek için tıkla... Oo çok iyi havada kaparım ama dediğim gibi hemen alamam çünkü ayda 480 tl alıyorum masraflarım var bir iki ay sonra alabilirim
Beyaz Tavşan dedi: 1000 TL veririm düşünürsen. Genişletmek için tıkla... Oo çok iyi havada kaparım ama dediğim gibi hemen alamam çünkü ayda 480 tl alıyorum masraflarım var bir iki ay sonra alabilirim
D derincik Decapat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 14 6 Mayıs 2022 #82 notcfn dedi: Tamam yine de alabilirim ama bir iki ay sonra fiyatı değişmezsin demi Genişletmek için tıkla... Şimdilik duruyor ancak iki ay uzun zaman kalırmı o zamana dolar ne olur o zamana kim öle kim kala arkadaşım..
notcfn dedi: Tamam yine de alabilirim ama bir iki ay sonra fiyatı değişmezsin demi Genişletmek için tıkla... Şimdilik duruyor ancak iki ay uzun zaman kalırmı o zamana dolar ne olur o zamana kim öle kim kala arkadaşım..
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.834 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 6 Mayıs 2022 #83 derincik dedi: Şimdilik duruyor ancak iki ay uzun zaman kalırmı o zamana dolar ne olur o zamana kim öle kim kala arkadaşım.. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 1000 TL veriyorum kartınıza tamam diyorsanız alayım?
derincik dedi: Şimdilik duruyor ancak iki ay uzun zaman kalırmı o zamana dolar ne olur o zamana kim öle kim kala arkadaşım.. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 1000 TL veriyorum kartınıza tamam diyorsanız alayım?
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 6 Mayıs 2022 #84 Beyaz Tavşan dedi: Hocam ben 1000 TL veriyorum kartınıza tamam diyorsanız alayım? Genişletmek için tıkla... Hee ben de diyorum sen satıyorsun 1000'i ben de söyledim neden seni seçsin
Beyaz Tavşan dedi: Hocam ben 1000 TL veriyorum kartınıza tamam diyorsanız alayım? Genişletmek için tıkla... Hee ben de diyorum sen satıyorsun 1000'i ben de söyledim neden seni seçsin
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.834 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 6 Mayıs 2022 #85 @notcfn Siz iki ay sonra alacağım diyorsunuz ben şimdi alacağım diyorum.
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 6 Mayıs 2022 #86 Beyaz Tavşan dedi: @notcfn Siz iki ay sonra alacağım diyorsunuz ben şimdi alacağım diyorum. Genişletmek için tıkla... Senin bilgisayarın iyi zaten niye GT 1030 alıyorsun alma ben daha çok kullanırım alma lütfenn
Beyaz Tavşan dedi: @notcfn Siz iki ay sonra alacağım diyorsunuz ben şimdi alacağım diyorum. Genişletmek için tıkla... Senin bilgisayarın iyi zaten niye GT 1030 alıyorsun alma ben daha çok kullanırım alma lütfenn
Lebedev Attopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 38 7 Mayıs 2022 #87 Arda321 dedi: Hocam bu ekran kartı ya arizalidir ya da çakma ekran kartıdır. Genişletmek için tıkla... 2. El sitesi linki attım elbette bu olası
Arda321 dedi: Hocam bu ekran kartı ya arizalidir ya da çakma ekran kartıdır. Genişletmek için tıkla... 2. El sitesi linki attım elbette bu olası