Mr.OnurCan Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 224 5 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar GTX 750 Ti almayı düşünüyorum bu ekran kartı iyi midir? Ben biraz araştırdımda günümüz oyunlarından bazılarını düşük, normal, yüksek ayarlarda kaldırıyor. Ya da bunun yerine GT 1030 mu alayım söyler misiniz?
Arkadaşlar GTX 750 Ti almayı düşünüyorum bu ekran kartı iyi midir? Ben biraz araştırdımda günümüz oyunlarından bazılarını düşük, normal, yüksek ayarlarda kaldırıyor. Ya da bunun yerine GT 1030 mu alayım söyler misiniz?
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 5 Haziran 2020 #2 Bana kalsa ikisini almam. Eğer işlemci yoksa R3 3200G al, zaten yakın performans veriyorlar.
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 5 Haziran 2020 #3 GTX 750 Ti daha fazla performans veriyor fakat @Bazinga Physicist'nin dediği gibi R3 3200G daha mantıklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GTX 750 Ti daha fazla performans veriyor fakat @Bazinga Physicist'nin dediği gibi R3 3200G daha mantıklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mr.OnurCan Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 224 5 Haziran 2020 #4 AntenOS dedi: GTX 750 Ti daha fazla performans veriyor fakat @Bazinga Physicist'nin dediği gibi R3 3200G daha mantıklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çokda fps farkı yok gibi gözüküyor . Gtx 750 ti kötü bir ekran kartımı ? Günümüz Pc oyunlarının hepsini kaldırıyor. Son düzenleme: 5 Haziran 2020
AntenOS dedi: GTX 750 Ti daha fazla performans veriyor fakat @Bazinga Physicist'nin dediği gibi R3 3200G daha mantıklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çokda fps farkı yok gibi gözüküyor . Gtx 750 ti kötü bir ekran kartımı ? Günümüz Pc oyunlarının hepsini kaldırıyor.