efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Mart 2020 #11 Osman Tuç dedi: İleriye dönük bir yatırım için DX 12 destekleyen 750 Ti daha mantıklı her şey FPS değil. Genişletmek için tıkla... 2014'ten kalan konulari hortlatiyorsun yarim saattir. Yapma, manyak olursun samimi soyluyorum.
Osman Tuç dedi: İleriye dönük bir yatırım için DX 12 destekleyen 750 Ti daha mantıklı her şey FPS değil. Genişletmek için tıkla... 2014'ten kalan konulari hortlatiyorsun yarim saattir. Yapma, manyak olursun samimi soyluyorum.
F Furisty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 27 Mart 2020 #12 efedesu dedi: 2014'ten kalan konulari hortlatiyorsun yarim saattir. Yapma, manyak olursun samimi soyluyorum. Genişletmek için tıkla... Bende sanıyordum ki bu yılın konusu. Arkadaş kandırmış beni meğersem.
efedesu dedi: 2014'ten kalan konulari hortlatiyorsun yarim saattir. Yapma, manyak olursun samimi soyluyorum. Genişletmek için tıkla... Bende sanıyordum ki bu yılın konusu. Arkadaş kandırmış beni meğersem.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #13 Furisty dedi: Millattan önceki konulara mesaj yazmak yasaktı. Genişletmek için tıkla... Kanka yeni atılan mesajlarda önüme çıktı.2014 olduğunu yeni fark ettim efedesu dedi: 2014'ten kalan konulari hortlatiyorsun yarim saattir. Yapma, manyak olursun samimi soyluyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bug oldu , yeni açılan konularda önüme çıktı 2014 olduğunu yeni fark ettim.
Furisty dedi: Millattan önceki konulara mesaj yazmak yasaktı. Genişletmek için tıkla... Kanka yeni atılan mesajlarda önüme çıktı.2014 olduğunu yeni fark ettim efedesu dedi: 2014'ten kalan konulari hortlatiyorsun yarim saattir. Yapma, manyak olursun samimi soyluyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bug oldu , yeni açılan konularda önüme çıktı 2014 olduğunu yeni fark ettim.