METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.364 Makaleler 3 Çözümler 80 9 Kasım 2020 #11 JusTaUseR dedi: Evet hocam ben de giremiyorum şu an. Az sonra tekrar denerim. Genişletmek için tıkla... Girebilirseniz R9 270X'e de bakabilir misiniz lütfen.
JusTaUseR dedi: Evet hocam ben de giremiyorum şu an. Az sonra tekrar denerim. Genişletmek için tıkla... Girebilirseniz R9 270X'e de bakabilir misiniz lütfen.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #12 METANİC dedi: Girebilirseniz R9 270X'e de bakabilir misiniz lütfen. Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Yalnız onu pek önermiyorum. Performansı pek tatmin edici değil.
METANİC dedi: Girebilirseniz R9 270X'e de bakabilir misiniz lütfen. Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Yalnız onu pek önermiyorum. Performansı pek tatmin edici değil.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.364 Makaleler 3 Çözümler 80 9 Kasım 2020 #13 Site açıldı baktım ama maalesef iki karta da darboğaz yapıyor o yüzden GTX 750 Ti karar verdim sizce oyunlarda kaç FPS alırım özellikle GTA 5'de.
Site açıldı baktım ama maalesef iki karta da darboğaz yapıyor o yüzden GTX 750 Ti karar verdim sizce oyunlarda kaç FPS alırım özellikle GTA 5'de.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #14 METANİC dedi: Site açıldı baktım ama maalesef iki karta da darboğaz yapıyor o yüzden GTX 750 Ti karar verdim sizce oyunlarda kaç FPS alırım özellikle GTA 5'de. Genişletmek için tıkla... Hocam onunla da darboğaz yapıyormuş . Bence o işlemciyi almayın elinizde yoksa.
METANİC dedi: Site açıldı baktım ama maalesef iki karta da darboğaz yapıyor o yüzden GTX 750 Ti karar verdim sizce oyunlarda kaç FPS alırım özellikle GTA 5'de. Genişletmek için tıkla... Hocam onunla da darboğaz yapıyormuş . Bence o işlemciyi almayın elinizde yoksa.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.364 Makaleler 3 Çözümler 80 9 Kasım 2020 #15 JusTaUseR dedi: Hocam onunla da darboğaz yapıyormuş . Bence o işlemciyi almayın elinizde yoksa. Genişletmek için tıkla... İlgilendiğiniz için teşekkürler.
JusTaUseR dedi: Hocam onunla da darboğaz yapıyormuş . Bence o işlemciyi almayın elinizde yoksa. Genişletmek için tıkla... İlgilendiğiniz için teşekkürler.