GTX 750 TI vs R7 265

Umut28

Hectopat
Daha fazla  
Sapphire R7 265 DUAL-X GDDR5 2GB 256Bit mi alayım yoksa Asus GTX 750 ti strix oc mi alayım? Performans ve dğer etkenler gözonune alınarak soylersenız sevnınırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teorik olarak amd önde ama güç kaynağı biraz düşükse ek güç girişi olmayan gtx 750 ti daha makul olacaktır ek masraf çıkarmaması açısından ama şu dönemde ikisi de beklemeli rx 460 gibi bir kart geliyor ve dediğiniz iki ekran kartından da yüksek performanslı olacak hem ek güç girişi de olmayacak.

600w guc kaynagım var suanda vatanda fıyatları kısmen aynı 5 veya 6 tl fark var ben performans ve ömru acısından soruyorum.

Biraz ömürlü istiyorsan biraz daha sabret yeni gelen kartlar eskileri katlayarak geliyor ama hemen lazımsa r7 265 doğru tercih.

Bide sana bi resim gonder sem bana bi yorumda bulunur musun? Bunlara ek h81m plus alıcam yanına bıde benım o kadar butcem yok yorum yaparsan sıstem hakkında sevınırım.

Boyle daha iyi oldu yorumunu beklıyorum tavsıye falan.

Dosya Ekleri

• secondarytile.png
    637 bayt · Görüntüleme: 132
bide sana bi resim gonder sem bana bi yorumda bulunurmusun

bunlara ek h81m plus alıcam ynaına bıde benım o kadar butcem yok yorum yaparsan sıstem hakkında sevınırım

resmı acmıyor 1dk

Eki Görüntüle 168802
G3258 Devri kapandı yeni gelen oyunlarda devamlı frame drop sorunları oluşuyor. Mümkün olduğunca i3-i5 lere yönelmek lazım. Bende de var g3258 ama bir yerden ucuza i5-2500 bulunca hemen ona geçtim eski nesil olduğu halde usb 3'ten ve sata 3'lerden feda ettim ama frame drop sıkıntılarım kalmadı. Ekran kartını r7 360'a düşürüp i3 yapmanı tavsiye ederim. Technopatta benchmarkları var istediğin performansları veriyorsa öyle yapman daha iyi.

Şımdı bütcemı aşarmı mesela i3 alsam aynı boyle seye. Senın bu konularda bılgılı oldugnu varsayarak i3'e anakart onerısı verır misin ve over clock yapılayacagından herhalde nasıl bi sogutucu almalıyım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
r7 360 ve i3 sana tam uyar mı bilmiyorum. ama 1500tl ya geliyor. overclock olmayacağı için stok fan işini görecektir ek masrafa gerek yok. ve r7 360 r7 260 tan iyi bir kart r7 260x e yakın ancak bu videoda 1gb versiyonuna takıldığı için ram kullanımı bayağı artmış senin ram kullanımın daha da az olacaktır.

fx 8300 tabanlı ekran kartı r7 370 biligisayarı yenı topladım..Fakat sistemi kurduktan sonra ve ekran kartı driverini guncelledıkten sonra ekranda gitgelller başladı.Şuan parola girerken bile oluyor ve cok zorluyor benı bunu çöüzümü bilen var mı yada önerisi olan varsa cok sevinirim ) teşekkur ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…