GTX 750 Ti War Thunder ekran kartı kullanımı kaç olmalı?

ExoJQ

Hectopat
GTX 750 Ti ekran kartım 1-2 gün öncesine kadar normal çalışıyordu ve War Thunder'ı sıkıntısız şekilde yüksek ayarlarda 100 FPS civarında oynayabiliyordum fakat yaklaşık 2 gün öncesinde War Thunder'ı açtığım an ekran kartı kullanımım %95-100'lere çıkmaya ve 10-15 FPS civarı vermeye başladı. Ayarları düşürdüm arttırdım bir şey değişmedi ekran kartı sıcaklığım bu aşırı kullanma durumunda 55-60 derece civarlarına çıkıyor.

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-10_222135961.png
    2,9 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:
Baktım da normalde ekran kartı kullanımı bu oyunda yüksek ayarlarda %99, FPS ise 65 olması gerek. İşlemcinizle alakalı bir problem olabilir mi?

Baktım da normalde ekran kartı kullanımı bu oyunda yüksek ayarlarda %99, FPS ise 65 olması gerek. İşlemcinizle alakalı bir problem olabilir mi?

SteelSeries moment uygulamasını kapatınca saçma bir şekilde olay çözüldü hocam teşekkürler cevabınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…