İ İbrahimkndkoglu Decapat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 58 12 Eylül 2019 #1 Herkese merhaba arkadaşlar öncelikle İyi akşamlar. 750 Ti ekran kartim var ama driver işleri karışık bulamadım bi' türlü. Win 7 kullanıyorum 64 Bit son sürümü bulan link atabilir mi? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2019
Herkese merhaba arkadaşlar öncelikle İyi akşamlar. 750 Ti ekran kartim var ama driver işleri karışık bulamadım bi' türlü. Win 7 kullanıyorum 64 Bit son sürümü bulan link atabilir mi? Teşekkürler.
GTX 750 Ti Hectopat Katılım 25 Ekim 2017 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2019 #2 Buradan: Drivers | GeForce
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 12 Eylül 2019 #3 Buradan belirtilen şekilde ayarlayarak bulabilirsin. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr
Buradan belirtilen şekilde ayarlayarak bulabilirsin. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.685 Çözümler 27 Yer Sancaktepe, İstanbul 12 Eylül 2019 #4 Sürücü
obelisk Kilopat Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 729 Çözümler 2 12 Eylül 2019 #5 GeForce Experience, Muhteşem PC Oyun Deneyimi Geçidiniz geforce experience kullanarak sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz.
GeForce Experience, Muhteşem PC Oyun Deneyimi Geçidiniz geforce experience kullanarak sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz.
İ İbrahimkndkoglu Decapat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 58 13 Eylül 2019 #6 GTX 750 Ti dedi: Buradan: Drivers | GeForce Genişletmek için tıkla... indirdim yardımın için teşekkür ederim Jason Hudson dedi: Buradan belirtilen şekilde ayarlayarak bulabilirsin. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Eki Görüntüle 437818 Genişletmek için tıkla... Yapan zeka bile bu istediğinizi bulamadı diyor . Ama başka bı site buldum indirdim teşekkür ederim OnurTAŞ dedi: Sürücü Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim obelisk dedi: GeForce Experience, Muhteşem PC Oyun Deneyimi Geçidiniz geforce experience kullanarak sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam desteğiniz için
GTX 750 Ti dedi: Buradan: Drivers | GeForce Genişletmek için tıkla... indirdim yardımın için teşekkür ederim Jason Hudson dedi: Buradan belirtilen şekilde ayarlayarak bulabilirsin. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Eki Görüntüle 437818 Genişletmek için tıkla... Yapan zeka bile bu istediğinizi bulamadı diyor . Ama başka bı site buldum indirdim teşekkür ederim OnurTAŞ dedi: Sürücü Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim obelisk dedi: GeForce Experience, Muhteşem PC Oyun Deneyimi Geçidiniz geforce experience kullanarak sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam desteğiniz için