RAM 8 yetersiz olabilir de bu kadar FPS düşüklügü çok garip geldi Valorant'ta aniden drop girip 80'e 70'e düşüyor.
Valorant ve CS:GO'da videolardaki FPS degerleri kadar yüksek degil ve sürekli drop giriyor. Oyunlardan kaynaklı olabilir diye sildim baştan yükledim ama düzelmedi.
Sistemdeki ekran kartı iyi şekilde yükseltilmiş ve artık RAM yetersiz kalmaya başlamış RX 560'dan RX 6800 XT'ye geçince RAM almayı unuttum R7 5800X ile 110'lara kadar FPS düşüyordu 16 GB yaptım sonuç 350 400.
Sistemdeki ekran kartı iyi şekilde yükseltilmiş ve artık RAM yetersiz kalmaya başlamış RX 560'dan RX 6800 XT'ye geçince RAM almayı unuttum R7 5800X ile 110'lara kadar FPS düşüyordu 16 GB yaptım sonuç 350 400.
Hocam bu sorun DRİVER kaynaklı bendede böyle DROP sorunları oluyor. Ben şu anda 2.4.1 sürümünü kullanıyorum sende onu kullanabilirsin. Ama yine de bazı oyunlarda DROP sorunlarıyla karşılaşabilirsin.
Onu da denedim ama bilgisayarı yeniden başlatınca bir üst sürüme güncelliyor otomatik ayarlardan da kapattım oysaki ama işe yaramıyor mesela az önce de AMD hata tanılama çıktı bir anda dondu görüntü bir sorun tespit ettik falan dedi.
Hocam bu sorun driver kaynaklı bende de böyle drop sorunları oluyor. Ben şu anda 2.4.1 sürümünü kullanıyorum sende onu kullanabilirsin. Ama yine de bazı oyunlarda drop sorunlarıyla karşılaşabilirsin.
Onu da denedim ama bilgisayarı yeniden başlatınca bir üst sürüme güncelliyor otomatik ayarlardan da kapattım oysaki ama işe yaramıyor mesela az önce de AMD hata tanılama çıktı bir anda dondu görüntü bir sorun tespit ettik falan dedi.
Bu sorun driver kaynaklıysa bu videolardaki insanlarda neden olmuyor ortalama FPS'leri falan hep yüksek ve drop da girmiyor aynı sistemle.