GTX 750 Ti'a 300W güç kaynağı yeter mi?

İşlemci TDP değerine bağlı biraz eğer düşük nm az yakan işlemciyse 300W PSU'da %70 falan verebiliyorsa yeter. Lakin o paraya RX460 hatta biraz zorlamayla RX470 bulunuyor. 750 Ti?

Baktım hocam RX470 falan satmıyor kimse bulunduğum yerde.
Gidip GT 1030'da önermezsin yani. GTX 660'da olabilir, RX 460 veya RX 460 OEM'de olabilir.

60W yiyen bir ekran kartı bence yeter ya 12 v kanalından 250W veriyor.

O söylediğin kartlar ile GT1030'un harcadığı güç denk mi? Ezbere ezbere millete öneri yapıyosunuz. 300W PSU'ya tak bakayım GTX660, ne olacak acaba.
Arkadaşın PSU'su çok eski olabilir. Verimi düşüktür ve zamanla çok daha düşmüş olabilir. Bu yüzden riske atma gereği yok. Ayrıca GTX660 140W harcıyor, Nvidia 450W güç kaynağı kullanmanızı öneriyor.

Pardon hocam sizden alıntıladım yanlış anlamayın.

Arkadaşın PSU'su çok eski olabilir. Verimi düşüktür ve zamanla çok daha düşmüş olabilir. Bu yüzden riske atma gereği yok. Ayrıca GTX660 140W harcıyor, Nvidia 450W güç kaynağı kullanmanızı öneriyor.
Ben de onu kast etmiştim. Yukarıdaki arkadaş sadece fiyata bakıp kart öneriyor. Muhtemelen bilmiyordur GT1030'un 30W harcayıp, diğerlerinden kat ve kat daha az güç tükettiğini.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı