GTX 750 Ti'den 960'a Upgrade Yapmaya Değer Mi?

Barit

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben şu anda GTX 750 Ti kullanıyorum. İlk önce GTX 970'e upgrade etmeyi düşündüm ama benim işlemcimin (fx 6300) bottleneck yapacağını söylüyorlar. Ben de GTX 960 düşündüm ama sizce değiştirmeye değer mi? Ve FX 6300 GTX 970'e bottleneck yapar mı sizce? Nvidia'nın batman ve Witcher 3 kampanyası da ne zaman sona eriyor bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

Sistem bi 6 aylık falan olduğu için anakart ve işlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum. Bu direct x 12 çıkınca CPUya yüklenmeler çok azalacakmış diye duydum direct x 12 sayesinde gtx 970 alırsam fx 6300 ile kullandığımda bottleneck sorunu kalkar mı acaba?

O işlemciye takabileceğin en üst seviye kart R9 290'dır. Onuda işlemciye 4.4-4.5 gigahertz değerlerine kadar overclock ederek takabilirsin, performans sıkıntısı yaşamadan.

Directx 12 çıkana kadar idare et mevcut kartın ile, kullanıcı deneyimlerine bakarak ona göre upgrade edersin. Riske atma paranı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…