GTX 750 Ti'e 165Hz bağlanır mı?

Gürkan Ömer

Femtopat
Daha fazla  
GTX 750 Ti (2 GB) ekran kartım var galiba ekran kartım 165Hz'i desteklemiyor. 165Hz monitör alsam GTX 750 Ti ile kullanabilir miyim? 144Hz'e düşse bile yeter. Monitörun linki.

İkinci el alacağım ve bu monitör 2. elde çok uygun 950TL'ye buldum temiz monitör girişi ekran kartı ile uyar mı pek anlamıyorum. Ya da ikinci eli 1100TL civarı 27inc 144Hz monitör öneriniz var mı? Cevaplarınızı bekliyorum.

Bu arada Valorant, CS:GO, sonoyunc, u LoL oynuyorum ve 144FPS'i geçiyorum. Valorant'ta bazen 135 FPS'e düşüyor oda pek olmuyor diğer oyunlar +160FPS.

Son düzenleyen: Moderatör:
144Hz ile kullanıyorum şu anda.
Bu ekran kartı ve bu mönitör ile mi
Desteklememe gibi bir şey yok hocam Hz = FPS demek ki desteklemesi bile ayarlardan 144e düşürebilirsin.
Gtx 750 ti 1.4hdm girişi varmış 1.4 Max 144hz i destekliyor diye duydum sorun çıkmıyorsa alıcağım yada 27 inc 144hz mönitör önerin varmı ikinci eli 1000tl civarında

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı