Tabiki diğer bileşenlerede bağlı. Fakat ben şu an 2+2 4 GB DDR2 RAM, E7400 İşlemci, 120 GB SSD, 250 GB 5400 RPM HDD ve 4 adet Fan ile kullanmaktayım. USB portlarının 5 adeti dolu. 300W Asus PSU sorun çıkarmadı.12V kanalından kaç W veriyor bunu öğrenmeli ve Msi'in yapmış olduğu uygulamadan hesaplamalısınız. https://www.google.com.tr/url?sa=t&...T_yLQx0xs1rK2uWhQ&sig2=XCjghBwaUBdx7gZtoKbe2w
Arkadaşlara katılıyorum. Sisteminizi yazarsanız daha rahat konuşuruz. @yko34 ekran kartsız mı kullanıyorsunuz? Dikkat edin derim. Ben de sorun çıkarmadı diye rahat rahat kullanıyordum PSU patladı.
Arkadaşlara katılıyorum. Sisteminizi yazarsanız daha rahat konuşuruz. @yko34 ekran kartsız mı kullanıyorsunuz? Dikkat edin derim. Ben de sorun çıkarmadı diye rahat rahat kullanıyordum PSU patladı.
Güç kaynağınız 12V kanalında maksimum 228W veriyor yani yetersiz görünüyor. 400W güç kaynağı seçmenizi öneririm. Çünkü onlar ekran kartına yeterli gücü sağlayacaktır. Emin olmazsanız alacağınız güç kaynağını araştırıp 12V kanalından kaç "W" verdiğini bulun. Eğer 300W ve yukarısını garanti verirse alın.
Güç kaynağınız yeterli.12V kanalından 22A veriyor. Buda GTX750Tİ ve işlemciniz için yeterli bir değer. İşlemcinizin 65W TDP degeri var, ekran kartının ise 60W. HDD ile beraber toplamda 130-140W lık bir güce ihtiyacımız var ki güç kaynağınız 230W veriyor. Fakat eski bir güç kaynağı. İlk zaman ki gibi güç veremeyebilir. Ama bu tablolara bakarsak yeterli.