Abi çıkıp hiddetlenmeyin hemen. Size kimse bilmiyorsunuz, anlamıyorsunuz demiyor. Dalgalanma elbet olacak, fakat 65W güç çeken bir işlemci nasıl bir yüke girecek de 200W çekecek ? Arkadaş GTX 750 Ti alacağına göre yeni sistem dizecek kadar para bulunmuyor elinde. Ben rahatsız değilim de adamı 300W'lık PSU'ya zorlayayım. İdareten (1 Yıl falan) rahatlıkla kullanılır. İlerde değişmek sistemin sağlığına.
Oyunda yetmez diyen arkadaş, boşta 300W yer demiş sistem. Abi nasıl bir dünyadasınız anlamıyorum. İşlemcim Phenom X4 965. TDP değeri 135W. Sistem boşta iken çektiği güç 30-40W. Bu sistemin boşta 300W çekmesine imkan yok. Sen diyorsun ben boşa mı aldım 700W. Sisteminde AMD işlemci + AMD ekran kartı var. Bir zahmet al en az 700W. Sağlam bir 600W da işini görürdü emin ol.
Ben çok biliyorum demiyorum. Fakat bildiklerim bu sisteme GTX 750 Ti'ın rahatlıkla bu sisteme takılabileceğini söylüyor. Çok çok sağlıklı olmaz. Ama PSU'da havaya uçmaz. R9 295x2 takmıyoruz sisteme.